Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan lehet rendelni Abibas...

Honnan lehet rendelni Abibas cipőt?

Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Www.abibas.com, valamint személyesen az Abibas üzletekben országszerte.
2023. szept. 27. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
abiexpress
2023. szept. 27. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:

"személyesen az Abibas üzletekben országszerte." Nincs ilyen mivel ez egy kínai Adidas kopi. Én viszont szeretnék venni egyet poénból csak nem tudom honnan. Ilyesmire gondolok: [link]

Nem bírok ránézni röhögés nélkül.

2023. szept. 27. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért, hogy még nagyobbat nevess. 😀 Sok évvel ezelőtt nagyszülőknél voltam. Csengettek román házaló kereskedők. Papa kiment a kapuhoz. Román : Papa, vegyen szabadidő ruhát. Nem hamisítvány ez, hanem valódi odidos. Papa: nem veszünk semmit. Mama is kijött. Megfogta a ruhát. A románok elmentek. 5 perc múlva mama mondta. Jó anyaguk volt a ruháknak. Érdemes lenne venni. Elmentem keresni a románokat, de nem találtam meg. A ruhákra valóban az volt varrva, hogy odidos. 😂 Nem volt tehát hamisítvány.
2023. szept. 28. 11:19
 5/5 A kérdező kommentje:
4. Ez jó. 😂
2023. szept. 28. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!