Szeretnék venni új bokacsizmát és táskát, de szerintetek milyen színű lenne a legpraktikusabb?
Figyelt kérdés
Olyan színt szeretnék ami megy sok mindenhez, de milyen legyen? Amikre gondoltam: krém színű, fekete, szürke, barna. Kérlek segítsetek! :)2010. okt. 17. 19:29
1/9 anonim válasza:
Én a feketére szavazok. Az tényleg mindenhez megy: farmerhez, csinosabb összeállításhoz...
3/9 A kérdező kommentje:
De szerintetek nem túl egyhangú a fekete?:/
2010. okt. 17. 20:01
4/9 anonim válasza:
Egyértelműen szürke.
Az passzol a világos színekhez is (pl. fehér vagy nagyon világoskék gatya hülyén mutat a feketével, de jól a szürkével. És az illik egy sötét színű gatyához is)
25L
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!:) Ha sok föld színű ruhát hordok akkor a barnáról mi a véleményetek?
2010. okt. 17. 20:16
6/9 anonim válasza:
nekem van barna és szürke is. a sok földszínhez szerintem megy a barna, a fekete már kevésbé.
7/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor barna vagy szürke. :)
2010. okt. 17. 20:31
8/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok (szürkepárti :))
Ha szereted a fekete cuccokat akkor ne barnát válassz mert az feketével nem mutat jól. (kivéve ha a világos (tevebarna)) a kiszemelt.
De ha nem hordasz fekete nadrágot, kabátot akkor a barna is jó.
De a szürke univerzálisabb.
Viszont azt vedd meg ami neked tetszik, csak az számít, hiszen végülis te fogod hordani :)
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat kedves válaszoló!:) Szürkében gondolkozom különben!:)
2010. okt. 17. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!