Szerintetek ha egy férfi fekete leggingsben, rövidnadrággal vagy anélkül,megy ki az utcára, mert így kényelmesebb, az mennyire elfogadható, normalisnak tűnő, vagy inkáb elfogadhatatlan?
Tévedsz. Bár lehet neked az egy hónapos regisztrációs felhasználó is "régi darab".
Nem én vagyok bugyuta és ostoba, hanem a kérdésed, és a kérdés feltevője, vagyis te magad.
Ha ismernél, nem állítanál ostobaságokat rólam. De mivel nem ismersz, így csak ugyanolyan ostobaságokat tudsz írni rólam is, mint maga a kérdésed.
Jelenleg is "valaki" vagyok 8 milliárd ember közül, nekem ez a tudat éppen elég.
Nem általad vagyok (leszek) sem több, sem kevesebb, hanem magam miatt, és nem itt a virtuális térben, hanem a való életben.
Elég rosszul tűröd a kritikát, a neked nem tetsző hozzászólásokat. Ennyire azért ne feszülj rá a gyakorira, és főleg ne az anonim felhasználókra, ne az itt leírtak legyenek neked a legfontosabbak az életedben... ;)
#11 Látom, feltört belőled az "intelligencia és a jó modor".
Csak így tovább! :D
szept. 30. 14:23
mért veszel rá rövidnadrágot? Nekem ez mindig érthetetlen volt.
18.
De vazze, hiába nem passzos, ha alatta a leggins meg az. Szerinted, attól, hogy bőbugyogót veszek egy búvárruhára, attól megszűnik a búvárruha szorítása? A bringásokat meg nézd meg, hogy miben tekernek. Hát nem bőbugyogóban azok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!