Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki a mai napon csizmát, vagy...

Aki a mai napon csizmát, vagy vastag kabátot, esetleg mindkettőt vett fel, az "tápos", illetve "mit vesz fel télen"?

Figyelt kérdés
Ebben a mai 12-14 fokban nagyon fáztam, és a derekam betakaró prémes dzsekiben mentem dolgozni, de láttam az utcán csizmában is járókelőt, meg azért voltak melegebb kabátban néhányan. 32/n

2023. szept. 24. 20:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
19%
Rajtam ma is csak a szokásos ballonkabát volt, alatta semmi.Józsi bácsi 64F
2023. szept. 24. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen hülyeségeken vagy képes kattogni, Józsa, az eszem megáll.
2023. szept. 24. 20:28
 3/11 anonim válasza:

Tiszteletem Józsi Báttya!

Magya is a régi Skálás ballonkabátot hordja még?

Azon nagyon strapabíró darabok nálunk is megvan még a nagyfateré,Pride-n az volt rajtam elég komoly sikerem volt.

2023. szept. 24. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Bőrdzsekit, alatta csak pólóval, nehogy télen majd,nagyon fázzak, de azért nem rohangálok egy szál pólóba szétnyitott cipzárral. Cipő sportcipő, abba vagyok negyven fokba meg tízbe is, azalatt jön a bakancs, bélelt cuccok
2023. szept. 24. 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem mindegy? Rajtam 3 réteg ruha volt, és így sem volt melegem,más meg egy szál pólóban rohangált. Ezzel te előrébb vagy?
2023. szept. 24. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Rétegesen célszerű öltözni, hogy egy felsőt vagy kabátot le lehessen venni ha úgy van, még jobb mint mikor mindenki kidöglik a náthába, attól herótom van, csak mert egy szál szoknyába is leülnek a hideg padra aztán felfáznak meg lebetegednek
2023. szept. 24. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
rövidnadrág és polóban voltam egész nap tegnap is, ezek szerint nem vagyok tápos.. jó tudni!
2023. szept. 25. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:

En pedg felvettem a bakancsom es a kabatot is

Nem vagyokk tápos

2023. szept. 25. 16:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Van az a típus, aki már annyira unja mindig a korábbi viseletet, hogy szeptember már alig várja, hogy igazolva legyen a csizmása, márciusban a rövidgatyázása, áprilisban a szandálozása. Szóval 1 hónap mínuszban van folyamatosan, mert türelmetlen.
2023. szept. 25. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Amúgy én most pont ebben vagyok, még bőven rövidgatyás idő van, de már marhára unom a nyári ruháimat, alig várom a pulcsikat, sálakat stb 😅😅

2023. szept. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!