Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan készíthetnék ilyen...

Hogyan készíthetnék ilyen cipőt házilag? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Iszonyatosan tetszik ez a cipő, nagyon szeretnék egyet :) Azt olvastam, online megrendelhető, de megfizethetetlenül drága... Arra gondoltam, van otthon rengeteg fa, ami talán megfelel a talprész elkészítésére, és vennék valami anyagot, hogy bevonjam.

Tud adni valaki barkácstippeket, ötleteket, hogyan lehetne ezt elkészíteni?

2010. okt. 17. 17:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
[link] Ebből is látszik, hogy mennyire alkalmas ez a cipő viselésre!Egy nyugodt lépésed nem lenne benne! De ha mindenképpen akarod keress fel egy cipészt: [link]
2010. okt. 17. 18:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy platformos magassarkú, sarok nélkül. Tehát szerzel olyat, és le töröd a sarkát.
2010. okt. 17. 18:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Inkább nem tennék tönkre egy platformos magassarkút ezért... és az amúgy nem állna meg így, mert rosszul lenne kiegyensúlyozva.
2010. okt. 17. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
tudom hogy nagyon állat lenne felvenni egy ilyen akoncertre mert h tök jol néz ki meg minden de táncolni megugrálni nem fogsz tudni benne és tök kényelmetlen lesz..
2010. okt. 17. 19:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Ülni fogok benne, nem hiszem, hogy az nehézséget fog okozni...

De jó lenne, ha ahhelyett, hogy lebeszéltek róla, inkább tanácsokat adnátok... Vagy ha az nincs, akkor ne szólj hozzá. Kösz.

2010. okt. 17. 19:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Arrogáns vagy és bunkó :) Így nehéz lesz értelmes válaszokat kapni.
2010. okt. 17. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Gyerekek! A kérdés nem az volt, hogy hordjon-e ilyet, hanem az, hogy hogy kivitelezhetné.

Szerintem: valami extrém tűsarkú csizmának levágod a tűsarkát és cipésszel megvastagíttatod a talpát.

2010. okt. 18. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=V8H5HSLXJMg Itt van róla egy videó. Van még több Youtube-on, azt írd be, hogy DIY heelless shoes
2014. jan. 29. 16:19
 19/19 Pánczél ***** válasza:
ocsmány ez a cipőnek csúfolt valami
2017. febr. 9. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!