Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szólja le mindenki a...

Miért szólja le mindenki a cigány nők öltözékét?

Figyelt kérdés

Szögezzük le hogy nem mind néz ki jól de az oláh cigány nőkről beszéljünk akik gazdag cigányok.

Sose hordanak nadrágot és mindig olyan jól néznek ki. Sorra kapják a férjüktől a cartier és a márkás parfümöket.

Szerintem sokkal jobban öltöznek mint a magyarok mert a magyarok mindig nadrágban vannak vagy ha nem nadrágban akkor nem merik viselni a színeket.

És szerintem ez nagyon jó hogy mindig elegánsak

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. szept. 21. 09:09
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
#20 szerintem is. Akkor mik a cigányos ruhák linkelj be párat
2023. szept. 21. 14:48
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Pl. hosszú piros fodros szoknya,sárga kötènnyel,tarka blúzzal meg fejkendővel.Nem az,amit te linkeltèl.
2023. szept. 21. 14:57
 23/53 A kérdező kommentje:
#22 te Szerintem elvagy egy kicsit tévedve. Igen ez ilyen népies cigány stílus és semmi képpen sem modern. A városi cigányok olyanokba járnak amiket linkeltem. Az öregek hordanak olyat amit írtál.. Fú de el vagy veszve
2023. szept. 21. 15:05
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
20as vagyok.Nézz meg pár klipett,vagy youtubon facen videokat.Sokan hordanak nadrágot is.
2023. szept. 21. 16:20
 25/53 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, igazából nem értem, mi a célod ezzel a kérdéssel? Úgy tűnik, valamiért meg vagy róla győződve, hogy itt majd tömegesen változtatják meg a nők az ízlésüket, csak mert te kijelentetted, hogy SZERINTED hogyan kellene kinézniük.

Hát légy erős: én is nő vagyok, mindig nadrágot hordok, nem szeretek úgy kinézni, mint akire ráborult az ékszerbolt kirakata, de még soha nem néztek férfinak.

... és nemhogy az itteni írásod nem változtat a világon semmit, nem öltöznék másként akkor sem, ha te a ház előtt vernéd az aszfaltot ordítva, hogy "de miééééért?".

2023. szept. 21. 16:58
 26/53 A kérdező kommentje:
#25 hát az jó. Kicsit nőiesedni kéne.
2023. szept. 21. 17:32
 27/53 anonim ***** válasza:
94%

Pesten dolgoztam parfümériában. A cigányok jöttek be reggelente, fújták magukra a tesztert, ki is sminkelték magukat, a végén már tényleg úgy néztek ki mint akiknek van pénze ilyenekre. De ilyen ruhákban egyik sem járkált amúgy.

Ezek alkalmi ruhák. Szívesen viselnék ilyeneket, ha más dolgom sem lenne mint koktélpartikon résztvenni meg shoppingolni járni az Andrássy útra. Úgyhogy ha majd keresel mininum nettó 3-4 misit, hogy fizetni tudd a luxust, akkor lehet folyton 10 centis sarkakon tipegő nőd. Az átlag magyar nőnek ez nem fér bele az életmódjába. Ha ezt nem vagy képes felfogni (márpedig nem vagy képes, hiszen korábban is elmagyarázták már páran) akkor sajnos a fejedben vannak bajok.

2023. szept. 21. 20:18
 28/53 A kérdező kommentje:
#27 na akkor hogyan öltöztek?
2023. szept. 21. 20:23
 29/53 anonim ***** válasza:
88%

Milyen alapon akarod megmondani idegeneknek, hogy mit “kéne”? Miért hiszed, hogy a te magánvéleményed fontosabb mint mások ízlése és kényelme? Ki vagy te?

2023. szept. 22. 09:00
 30/53 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Nekem ezek a cuccok nem jönnek be, nagyon nem az én stílusom ez a kötözött femme fetale dög nő stílus, a suttyós nadrág meg ez között azért van bőven átmenet.

Nem tudom, miért haragszol a nadrágra, a magyar nőkre meg pláne nem, de remélem jobban leszel :D

2023. szept. 22. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!