Miért szólja le mindenki a cigány nők öltözékét?
Szögezzük le hogy nem mind néz ki jól de az oláh cigány nőkről beszéljünk akik gazdag cigányok.
Sose hordanak nadrágot és mindig olyan jól néznek ki. Sorra kapják a férjüktől a cartier és a márkás parfümöket.
Szerintem sokkal jobban öltöznek mint a magyarok mert a magyarok mindig nadrágban vannak vagy ha nem nadrágban akkor nem merik viselni a színeket.
És szerintem ez nagyon jó hogy mindig elegánsak
Ennek semmi köze a cigányokhoz. Van, aki így öltözik, akár cigány, akár nem.
A ruhák szerintem is csinosak, jól néznek ki. A kiegészítők hada nekem sok és túl feltűnő.
A cigók közül is vannak akik tudnak ízlésesen öltözni. Ezt szerintem nem vitatja senki.
De szerintem a nadrággal sincs semmi baj, az is tud jól kinézni. Meg az se baj, ha valaki nem úgy öltözködik minden nap, mintha ráhányt volna egy szivárvány.
Amúgy ez a kérdező valami mániákus kattant elmebeteg.
Aki már száz kérdést kiírt arról hogy a női kinézet normának olyannak kéne lennie mint ezek a zsibvásáros kamuguccsis prosztó cigányluvnyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!