Kamasz időszakban melltartó kérdés ?
Elég zavaros a vége.
Valóban a mai fiataloknak nagyobb mellük van mint régebben.
Bár igazából a forma számít. :-)
Csak nagy legyen. :-)
“Jobb fej” a mostani generáció szerintem, mint az én koromban voltak (huszonéves vagyok).
Korán értem, 8 évesen már voltak melleim, ami 12 éves koromra tényleg óriási lett, a többi kislánynak meg az volt a hobbija, hogy rajtam röhögtek.
Anyám azzal győzködött még akkor, hogy elég a sport melltartó, nem kell még merevítős (pedig már rég kellett volna), ezért testnevelés órán még a futás is baromi kellemetlen volt, mert össze-vissza lötyögtek, mint valami tehén tőgye, amiért szintén én voltam az “undormány”, meg a “nyomi gyökér”.
A mai generációnak sokkal inkább normalizálva van, hogy sokfélék vagyunk sokféle adottsággal, és bárki kihozhatja magából a legtöbbet. Ez nem csak a mellméretre vonatkozik, hanem arra, hogy valakinek erősebben nő a szőre, göndör a haja, ducibb vagy éppen szeplős. A mai tiniknek gyártott Netflix, HBO műsorokban sokkal inkább helyet kap a diverzitás. Ebbe az is beletartozik, hogy viseld azt, amit akarsz. Ha kicsi a melled, és nem érzed szükségét, hogy melltartót viselj, minden szégyenérzet nélkül megteheted. (Ezt én nem tudom megtenni. 😂) Az én koromban csak azokat tartották szépnek, aki futószalagon gyártott csontsovány barbibaba volt.
9 -
Nekem igen naggyá lettek a melleim, általánosban nekem voltak a legnagyobbak. Annyi szekát kaptam, hogy legszívesebben levágattam volna őket. Apukám mindig azzal vigasztalt, hogy eljön majd az idő, amikor nagyon büszke leszek rájuk, ne foglalkozzak a pisis irigyekkel.
Aztán gimiben bekerültem Debrecenbe egy igen jó suliba.
Soha senki nem bántott a melleim miatt. Az igaz, hogy a srácoknak kiesett a szeme, és szívesen dörgölőztek, de hogy nem szólt senki egy rossz szót sem, az biztos.
Az egyetemen meg már kifejezetten "népszerű" voltam...
És tényleg büszke lettem a melleimre - igaza lett Apukámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!