Vinted; lengyel csajokkak mar volt problema?
Figyelt kérdés
Vintedrol szeretnek vasarolni, viszont amiket kineztem ruhakat, mind lengyel lanyoke. Az ertekeleseket is megneztem, rengeteg pozitivjuk van, de mindegyik lengyel nyelven... Mennyire jellemzo, hogy egy magyar lany vasarlasat inkabb visszautasitjak? (Termeszetesen minden a Vinteden keresztul menne.)2023. szept. 17. 17:44
1/9 anonim válasza:
Mégis miért utasítanák el a nemzetiséged miatt? Nem használok Vintedet, de több lengyel barátnőm is van. Hidd el, pont ugyanolyan emberek, mint te vagy én.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem azert, mert magyar allampolgar vagyok, hanem hatha bonyolultabb onnan ide szallitani. Nem tudom, ezert kerdeses.
2023. szept. 17. 18:26
3/9 anonim válasza:
Nincs velük gond, gyorsan feladják a csomagot
4/9 anonim válasza:
Sokszor vettem lengyeltől. Semmi gond nem volt
5/9 anonim válasza:
Tolem rengeteg lenfyel vasarolt es egyszer en is vasaroltam lengyeltol. Nem volt ssmmi extra
6/9 anonim válasza:
Eleve nem lehet megszabni, ki és honnan vegye meg (max lefoglalhatod adott embernek vagy kizárhatsz adott szállítási opciót). Ha te megveszed és kifizeted, ő meg bármi miatt visszamondja, az automatikusan negatív értékelés lesz neki, ami baromira nem éri meg senkinek.
Pont most tették amúgy elérhetővé a Foxpostot is Lengyelországba, idáig csak Packeta volt. Küldtem már csomagot, semmivel sem volt másabb, mint belföldre, ugyanolyan címke, ugyanúgy csak feladtam a ponton és kész. Kapni sem volt extrább, csak 1-2 nappal tovább tartott, mire ideért.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok 🥺
2023. szept. 20. 18:44
8/9 anonim válasza:
Hát,én nem ajánlom ! Pont ma vettem át az első lengyel rendelésem, és nem az volt a csomagban, amit rendeltem. Az is kiderült, hogy még nekem kell visszaküldeni- saját költségen - amit nem rendeltem, hogy egyáltalán vissza kapjam a vételárat. Tehát kétszer fizetek szállítási költséget a semmiért.
9/9 anonim válasza:
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy én kinézetem egy ruhát ami Lengyel.
Mennyi idő a szállítás? 2 héten belül megjön?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!