Vinteden ha töröltem a profilom, utána újat regisztrálok, kérhetem ugyanarra a számlaszámra a kifizetéseket?
Figyelt kérdés
Elvileg egy bankszámlaszám csak egy fiókhoz kapcsolódhat. De ha a régi fiók törölve lett (általam), akkor használhatom újra ugyanazt a számlaszámot?
Ilyenkor nem muszáj ugye átvilágításon átesni, feltölteni személyi igazolvány másolatát, bankszámlakivonat másolatát, stb...?
Nem szeretem kiadni ezeket.
2023. szept. 17. 09:48
1/3 anonim válasza:
Mikor törölted a profilod. Én úgy tudom, hogy egy ideig tárolják az adatokat, szóval nem is tudnál ugyanazzal az emaillel új profilt csinálni, viszont vissza lehet állítani az előző profilod, csak írni kell a vintednek emailt, segítenek
2/3 A kérdező kommentje:
Kérlek olvasd el újra a kérdést! Egy kérdésre sem válaszoltál, amiket pedig leírtál egyiket sem kérdeztem.
Természetesen új email címmel új regisztrációval, új nickname-mel hasznskhatom a bankszámlaszámom kifizetésre?
És ne kelljen okmányokat feltölteni, stb...
2023. szept. 18. 10:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!