Mennyi ruhája van manapság az átlagembernek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 14:05
2/17 anonim válasza:
Túl sok. Főleg csajoknak, mióta ilyen Visss meg Alibaba és a 40 rabló oldalakról rendelhető 3000-ért egy rakás trágya.
3/17 A kérdező kommentje:
A tescos biztonságiör meg a pl egy operátor valamilyen cégnél, tehát nem cégvezetö vagybiró stb...
2023. szept. 15. 15:31
4/17 A kérdező kommentje:
1 esnek
2023. szept. 15. 15:31
5/17 anonim válasza:
Kérdező, ezt így akkor se lehet megmondani, mert lehet, hogy annak a biztonsági őrnek semmi igénye sincs arra, hogy ruhája legyen, de egy nő meg többet költ, pedig csak egy bolti dolgozó. És az is lehet, hogy az egyik cigire költi a pénzét, a másik meg vesz belőle 2 akciós felsőt.
6/17 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem hogy átlag, tehát nem konkrét személy.
2023. szept. 15. 15:50
7/17 anonim válasza:
-Nekem 3x7 nyári felsőm van.
(Szóval, amit ezen a héten hordok, azt a következő kettőn nem.) Hidegben ugyanazokat, csak alatta fekete, vékony pulcsival.
-4 nadrág. 2 erre a hétre, 2 a következőre.
Ezeken kívül van egy ruhám állásinterjúkra, meg 2 szoknya, meg 4 rövidnadrág.
Alkalmakra új holmit veszek, utána elajándékozom.
("Minimalista" vagyok)
8/17 anonim válasza:
Nadrág:10 ebben van nyári,téli és 3 rövid nadrág
Felső:10 rövid,kb ugyanannyi hosszúujju
Pulóver:5
Dzseki:2 téli rövid,egy hosszú és egy átmeneti
Ruha:10,abból kettő alkalmi,igaz a feketét akármikor felvehetem
Bugyi:most 30 körül
Melltartó:3,de nem hordom csak átlatszó ruha alá
Blézer:1
Ezek között vannak 6,8 éves darabok is.Otthoni ruham is sok van,olyanok amiket már nem veszek fel máshova,és pár másodkézből.
9/17 A kérdező kommentje:
Ez elég rendesen több mint amennyi csak nagyanyámnak volt mikor meghalt. (Szül. 1923)
2023. szept. 17. 10:49
10/17 anonim válasza:
Szóval kérdező, neked egyik válasz se jó, mert te mindent a nagyanyádhoz mérsz. 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!