Tezenis méretek milyenek?
Figyelt kérdés
Fehérnemüt rendelnék. S-es méret vagyok, de a kínaiban vásárolt bugyikból mindig M-es kell. Itt is hasonló méretek vannak, vagy elég az S?2023. szept. 13. 10:11
1/5 anonim válasza:
S-es méret vagyok, Tezenisbe is S-es méret a jó.
2/5 A kérdező kommentje:
Hány centi/kg vagy?
Nadrágba nekem is S a jó de kínai bugyikból mindig M kell mert alul vannak méretezve szerintem :/ De ezek ugye minőségiek ezért nem tudom hogy méretezik őket..
2023. szept. 13. 12:46
3/5 winR válasza:
A Tezenis azért nem kínai, szóval ha s méret vagy, jó lesz az s-es. Az oldalukon ráadásul minden darabhoz odaírják pl.: "A modell 174 cm magas és S-es méretet visel." Ehhez tudsz viszonyítani.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2023. szept. 13. 15:00
5/5 anonim válasza:
Ők lehet, hogy eleve máshogy kalibrálják be a mérettáblázatukat a kisebb átlagos termet miatt.
Egy idősebb (50 év körüli) kollégám a 90-es évek elején beáramló, hasonlóan eltérő méretezésű kínai gumikról sztorizgatott nemrég, az jutott most eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!