Tezenisben kaphatok jó minőségű tangákat?
Figyelt kérdés
Alig van bugyim, így vásárolnék jó néhány darabot onnan. Úgy gondolom, hogy árban is jó.
Megéri onnan venni?
2023. júl. 5. 09:47
A kérdező szavazást indított:
Vegyél
Ne onnan vegyél
21 szavazat
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is vettem ott párat, mert olcsó és jónak is tűntek ránézésre. De nagyon hamar tönkrementek. 1 éve belül dobhattam ki mindegyiket.
Intimissimiben szoktam. Az drágább, de hosszú évekig kibírják.
2/6 anonim válasza:
Én szeretem az ottani fehérneműket, viszont szerintem drágák. Ezt a minőséget máshol olcsóbban megkapom.
3/6 winR válasza:
Most éppen 30-50-70%-os leárazás van.
4/6 anonim válasza:
Most hogy leárazás van szerintem így megéri. De nem valami hú tartós darabok.
5/6 winR válasza:
Nekem egyáltalán nem tűnik rossz minőségűnek egyik sem. Talán a nyomott mintás pamutok kicsit kifakulnak, de gondolom más márkák is. Hétfőn voltam egy Tezenis üzletben, iszonyatos mennyiségű áru van kirakva, min. 50 % kedvezménnyel, szóval lehet válogatni.
6/6 anonim válasza:
Én főleg ilyen vékonypántos g stringeket vettem legutóbb, volt 1 ami ilyen 5-6 mosás után a hátsó pántnál random elkezdett csavarodni. Meg akadt egy másik is aminek a varrása mentén kezdett szétmenni egy idő után. Viszont van aminek semmi baja még most se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!