Az normális hogy a hugom itthon mindig zokniba van de ha megyünk valahova az előszobába leszorja a zoknijat a foldre és szandit vesz fel?
En is ezt csinalom. Szerintem logikus.
Aki nem nő és nem volt még FELfázva az nem tudja miért vagyunm zokniban 30 fokban. Talpnak hideg a padló meg dak úgy csupaszon lenni
A zokniviselet rendben van, mert valóban a felfázás ellen véd. Azonban a szétszórás nem jó. Amikor ezt teszi, megkérdezném tőle, hogy ezt miért teszi? Majd a magyarázat után megkérném, hogy legyen szíves a megfelelő helyre helyezni a zonit.
A szandálviselet ebben a nyárias időben rendben van. Este azért mosson lábat:).
Hát mondjuk inkább ez, mint amit az én húgom csinál.
Pár éve jött rá ez, hogy télen is zokni nélkül járkál itthon a hideg padlón, mikor mi mind vastag zoknikat hordunk.
Kérdeztem, miért csinálja, mert korábban nem volt ez. Erre csak az volt a válasza, hogy mer a Hannáéknál (barátnője) is mindig leveszik.
Szóval gondolom tőle láthatta, most meg ezzel vagánykodnak, vagy nem tudom. Kamaszok, talán majd kinövik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!