Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az normális hogy a hugom...

Az normális hogy a hugom itthon mindig zokniba van de ha megyünk valahova az előszobába leszorja a zoknijat a foldre és szandit vesz fel?

Figyelt kérdés
Egyrészt nekem fura h itthon zokniban 30 fokba is másrészt szanaszét dobja a zokniját és sose szedi össze, mindig én vagyok aki kiviszi a szennyesbe

#szandál #zokni #Zokni le
2023. szept. 12. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Szepek a labai?😁
2023. szept. 12. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normalis.
2023. szept. 12. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Én is mindig zoknit hordok, lehet +60 fok is. Minek szeded össze? Próbáltál már rászólni?
2023. szept. 12. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

En is ezt csinalom. Szerintem logikus.

Aki nem nő és nem volt még FELfázva az nem tudja miért vagyunm zokniban 30 fokban. Talpnak hideg a padló meg dak úgy csupaszon lenni

2023. szept. 12. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Szétszórni nem kéne, de azon kívül miért ne lenne normális? Én se szeretem pucér talppal gyűjteni a port meg a szöszt a lakásaban.
2023. szept. 12. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

A zokniviselet rendben van, mert valóban a felfázás ellen véd. Azonban a szétszórás nem jó. Amikor ezt teszi, megkérdezném tőle, hogy ezt miért teszi? Majd a magyarázat után megkérném, hogy legyen szíves a megfelelő helyre helyezni a zonit.

A szandálviselet ebben a nyárias időben rendben van. Este azért mosson lábat:).

2023. szept. 12. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az nem lenne normális, ha szandál nélkül csak zokniban menne el. Másrészt hagyd ott a zoknijait, lehet mikor hazajön újra felveszi.
2023. szept. 13. 07:33
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Hát mondjuk inkább ez, mint amit az én húgom csinál.

Pár éve jött rá ez, hogy télen is zokni nélkül járkál itthon a hideg padlón, mikor mi mind vastag zoknikat hordunk.

Kérdeztem, miért csinálja, mert korábban nem volt ez. Erre csak az volt a válasza, hogy mer a Hannáéknál (barátnője) is mindig leveszik.

Szóval gondolom tőle láthatta, most meg ezzel vagánykodnak, vagy nem tudom. Kamaszok, talán majd kinövik...

2023. szept. 16. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!