Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A férfi farmer jogging normáli...

A férfi farmer jogging normális, hogy a boka fölé ér?

Figyelt kérdés

Láttam a Sinsayben nagyon jó farmer anyagú férfi joggingot amely megtetszett. Néztem a méretezést, 28ast próbáltam fel. Mivel vékony vagyok így bőségben tökéletes volt viszont hosszra a bokám felé ért. Na mondom nézni kell egy mérettel nagyobbat.

Felpróbáltam egy 30ast viszont semmi különbség nem volt hosszra csak szélességre így végül megvettem a 28ast, hát mondom biztos akkor a joggingok szándékosan ilyenek.

Aztán rákerestem a Googlen és akkor láttam, hogy a képeken teljesen takarja a bokát.

Én most nem értem akkor. Kicsi nadrágot vettem magamnak vagy ez szándékosan ilyen rövidített fazonú? Nincs vele semmi bajom amúgy mert tetszik meg kényelmes csak most nem értem. :,D

2023. aug. 23. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hosszra kellett volna nagyobbat próbálnod, nem szélességben... ;)

Ha csak egy számot írnak bele, az a derékbőség. Ha két számot perrel 28/30, akkor abból az első a derék, második a hossz inchben.

2023. aug. 23. 17:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Mind ilyen volt, nem is volt nagyobb hosszra.

Mindegyiken egy szám szerepelt.

Na de mindegy, így jártam akkor. Nőni már úgyse fogok annyira meg nem vészes.

2023. aug. 23. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem meglepő, "nagyobb" markáknál szokott eltérő hossz is lenni. Cunda például.
2023. aug. 23. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Direkt ilyen fazonú. Vagy te vagy túl magas.
2023. aug. 31. 01:50
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 187cm vagyok, az túl magasnak számít?
2023. aug. 31. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocs, nem láttam már, hogy visszakérdeztél, de most újból idekeveredtem, és akkor pótlom.

Igen, mondhatni, eléggé magas vagy.

Van, ami direkt olyan bokavillantó fazon, de szerintem mostanában már egyre többször egyszerűen az van, hogy átlag (ami 177 cm) emberekre is méreteznek nadrágot, hogy ne gyűrődjön rondán, meg ne kelljen visszahajtani, és ennek igazából sokan örülnek, mert korábban az elsöprő többségnek kizárólag 5-7 vagy 10-12 centivel hosszabb nadrágokból lehetett választani, ami azért nem volt normális állapot. Persze a legtöbb ember régebben letojta, hogy gyűrődik neki, sárban húzza, a divatozóbbak meg úgyis hajtogatták.

Én pl. 182 cm vagyok, alacsonyabb nálad 5 centivel. Mivel a lábhossz durván a fele az embernek 2,5 cm lehet a különbség. Így szerintem, ha én venném fel, nekem az már bokaközépig érne, egy átlag magas fiúnak meg rendesen takarná, tehát a vásárlók többségére nézve ideális. De nyugi, lesznek neked bőven ruhák, a 90%-át úgyis inkább túl hosszúra hagyják mindennek.

Igen, én is többféle hosszúságúval találkozok, van, ami nekem is boka fölé ér (képzelheted akkor), van, ami pont jó, van, ami kissé zavaróan gyűrődik (az lenne neked jó), és van, amiből mindenképp vissza kell hajtanom duplán is (190-193-magasakra való). Megjegyzem, egyik sem olyan fajta, hogy lenne külön hosszméretből válogatni való, egy méret van, ahogy ők gondolják, aztán légy vele boldog... :D

Amúgy bevált? vagy zavar, h rövid?

2023. nov. 18. 23:23
 7/9 A kérdező kommentje:

#6 Amúgy egész jol megbarátkoztam vele.

Nyilván ilyenkor ilyen hidegben már nem veszem fel de tavasszal majd jó lesz megint.

Nyilván fullra kilátszik az egész bokám belőle de igazából egy Nike sportcipővel még el is megy együtt :D

2023. nov. 18. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyanom, ami nem éri a bokát, régebben volt egy annál is rövidebb, de már nincs meg. Azért jobban szeretem, ha el van találva a hossz is...
2023. nov. 18. 23:36
 9/9 anonim válasza:
Nekem az a bajom hogy szeretem a bokavillantokat és túl alacsony vagyok igy sokszor gyerek meretet kell venne abbol is kisebbet ha ugy akarom hordani 😅
máj. 20. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!