Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Merrell cipő fog még tágulni,...

Merrell cipő fog még tágulni, vagy visszaküldjem mindkettőt?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon olcsó volt, utolsó darab 41-es [link] , és gondoltam megpróbálom. Hosszában jó, de széltében szorít. Ha a cipőfűzőt nagyon lazára engedem, akkor jónak tűnik (viszont be sem lehet kötni, olyan rövid lesz a cipőfűző), csak járás közben érezni egy kis szorítást, és hogy a legelejénél egy picit nyom.

A másik az ilyen [link] . Ebből 42-est vettem, fél óráig rajtam volt, és szorította el a vérkeringésemet, ez tud tágulni? Gondolom, mivel bőr az anyaga, így igen. Sosem volt még 43-as cipőm, azt hittem, hogy ez nagy lesz. Nike-ből is 41-es cipőm van, és az egy kicsit még nagy is.

Van rá esély, hogy jó lesz? Nagyon nem szeretném visszaküldeni, és annál is jobban kell egy túra és utcai cipő. Vagy mindenképp meg kell válnom tőlük?

2023. szept. 7. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne vegyél olyan cipőt, ami nem kényelmes!!!! Ha rövid távon nyom, hosszútávon még rosszabb lesz.

Am. végszükség esetén vastag zoknival meg hajszárítóval lehet tágítani, de nem az igazi, meg vehetsz hosszabb cipőfűzőt is.

Mellékesen megjegyzem, a fenti cipők nagyon csúnyák, főleg az 1-es.

2023. szept. 8. 06:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Turacipot mindenkepp kuldd vissza. Tura kozben a labad dagad tehat eleve fel szammal jsgyobb cipo kell. Siman felveve nsgynak kellene erezni.
2023. szept. 8. 22:51
 3/3 A kérdező kommentje:
2.: Hát most sétáltam benne 1 órát aszfalton a túracipőben, és nem volt kényelmetlen, bár egy kicsit szoros. Véletlenül letéptem róla a címkét, szóval így már gondolom nem is vennék vissza.
2023. szept. 8. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!