A nők miért nyavajognak azon hogy a nadrágon át üt a bugyi vonala, mikor strandokon, fürdökben meg tanga fürdőbugyiból az egész seggük kilóg? Az nem gond?
#21 persze te nőként biztos tudod, hogy működnek a ffiak 😄.
'aki meg szokott dugni,az nem egyfolytában a nőket lesi'. Dehogynem, biztos nem a ffiakat 😉.
Hidd el a meztelen popsi sokkal szexibb,mint ami fedve van! Baromi izgató látvány, persze ha szép kerek 😊
A 10-es vagyok. Ezt írtam, idézem: "Egy normál bikini alsóban is látszódik a fenék," Tudod-e értelmezni a normál bikini alsó kifejezést?
Ugyanazt leírtad most nekem ismételve, mint amit én leírtam.
Nekem normál bikini alsóm van, nagyon jó az alakom, és állandóan megnéznek. Nem kell ide tanga. Egy jó alakú nőt ígyis, úgyis megnéznek a férfiak. Nem kell nekem elhinned, de egy vékony, sportos alkatot azonnal megnéznek, hisz kirívok az elhízott társadalomból.
23as épp azt mondtam,hogy a normál bikini bugyis nőkre is felizgulnak,mert a nőt nézik,nem csak a segget.Nekem jó alakom vsn,mert edzek,normal ruhában is lesnek.
Tangában is lehet kényelmesen fürdeni.
Tudom,hogy működnek a férfiak,elég sokkal beszéltem.Egy egészséges szexualitással működő féefit nem csak a csupasz fenék hoz izgalomba.Olyan nincs,hogy valakinek csak a tangatol all fel?,egy normál bugyitól meg nem.
#25 épp ez az, hogy fogalmad sincs róla, hiába bizonygatom...
Te is másképp néznél egy tangás pasira,mint egy térdig érőben levőre,de még egy normál fecskében se lenne olyan mint tangásan,ne akard egy szinten kezelni.
Nem gond.A strand egy kicsit más jellegű ugye,mint egy tárgyalóterem, egy iroda vagy egy Csajkovskij zongoraverseny.
Vagy neked ez tökmindegy öltözködés szempontjából?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!