Bőrnadrág alá francia bugyi?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Félve kérdezem, hogy mennyire gáz bőrnadrág alá francia bugyit venni?
Tangát hordok alapból csak sajnos az utóbbi időben kicsit kikezdte a fenekemet a tanga (lehet mosószer miatt) és most egy időre francia bugyira váltok.
Csak ugye ezek a bőrnacik eléggé fenékre tapadósak, attól félek latszana a bugyivonal.
(N/28)
2023. szept. 5. 19:04
11/21 ívy1 válasza:
A bőrhatású leggingsen valószínű hogy átlátszik, ahhoz kellene a hosszú felső!
12/21 anonim válasza:
Nem gáz és sokkal egészségesebb, mint a tanga.
13/21 anonim válasza:
Szerintem nincs vele baj. Én is szoktam francia bugyival felvenni. 25/N.
14/21 anonim válasza:
Én lézervágott tangát szoktam alá felvenni, annak a vonala nem látszik át.
15/21 winR válasza:
A francia bugyik is jól néznek ki, ne aggódj, jól fog állni a tapadós nadrág alatt is.
16/21 anonim válasza:
Hidd el, tök mindegy, hogy mi van alatta.
17/21 anonim válasza:
Bocsi hogy épp férfiként válaszolok neked, de több segget én latok/nézek mint a nők :D
Bornadrag alá abszolút mindegy milyen bugyit veszel fel. Én azt tapasztaltam, mostanában mintha amugy is emelkedett a francia-csipke hordasa a tangahoz képest.
Na és konkrétan én járok latin tancokra, és ott elég gyakran hordanak bornacit és szinte mindenki franciát vagy rendeset hord alatta. Neha van tanga is, de majdnem több a francia.
18/21 A kérdező kommentje:
Így megfigyeled latin táncon a nőket? 🤭
2023. okt. 19. 19:58
19/21 anonim válasza:
Perszehogy :D ha már rázzák nekem, akkor megnézem :D az egy ilyen illedelmes de sexi játék ;)
20/21 A kérdező kommentje:
Van még kérdésem ha gondolod írj. :)
2023. okt. 19. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!