Bőrnadrág alá francia bugyi?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Félve kérdezem, hogy mennyire gáz bőrnadrág alá francia bugyit venni?
Tangát hordok alapból csak sajnos az utóbbi időben kicsit kikezdte a fenekemet a tanga (lehet mosószer miatt) és most egy időre francia bugyira váltok.
Csak ugye ezek a bőrnacik eléggé fenékre tapadósak, attól félek latszana a bugyivonal.
(N/28)
2023. szept. 5. 19:04
1/21 anonim válasza:
Ha jól érzed magad benne, akkor ne foglalkozz vele ki mit mondd, az a lényeg neked legyen komfortos :)
2/21 anonim válasza:
Ami nem legging vékony, hanem rendes anyagú, vastagabb,azon nem fog látszani bugyi vonal. De ha attól félsz, akkor hosszú felsővel hordd.
3/21 anonim válasza:
Rendes bőrről van szó, vagy erről a most divatos műbőrszerű leggingsről? Utóbbinál ha nem üt át nagyon a kontúrja, akkor nem gáz. Hagyományos rendes bőrnél meg biztosan nem üt át, tehát mindegy mit hordasz alatta. Ami neked kényelmes.
4/21 A kérdező kommentje:
Műbőrszerű
2023. szept. 5. 21:12
6/21 A kérdező kommentje:
Igen.
2023. szept. 5. 23:15
7/21 Noren1989 válasza:
Nekem nyolc.
Ha neked nem irritàlja a segged, akkor rendben lesz.
8/21 anonim válasza:
Akkor miért a bőrnadrágot kérdezed?
Azok nem tapadnak úgy, nem olyan passzosak,mint a latexnadrágok,műbőr leggingsek.
Én sem szeretem a tangát, harisnyát szoktam alá venni aminek nincs lépésbetétje, vagy nem látszik.
9/21 Metionin válasza:
Én az olyan alá mindig sima bugyit hordtam csak varrás nélkülit, sosem látszott át.
10/21 anonim válasza:
9.szerintem nem nadrágot akar hordani, hanem leggingset, sokan azt hordjuk,csak a legtöbben tangával,de aki nem szereti az vagy semmit sem vesz alá, ami nem higiénikus vagy egy vékony nylonharisnyát,mint én mivel ezeket nehéz fel és levenni, annyira szűkek,passzosak bokarészen, a ezért én nylonharisnyát veszek alá,így könnyű fel/levenni, nem látszik a popsin a fehérnemű vonala és a cipőbe is jó a harisnya,aki nem szeret mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!