Tangás fürdőbugyiról mit gondoltok? (N)
Mennyire bevállalható strandra? Vagy már inkább általánosnak mondható a viselése?
Mutatnék képet milyet vettem, de ide nem szívesen tenném ki, csak privátban. Otthon már felvettem medencézéshez.
Attól, hogy ma már egyes hímneműek nőnek képzelik magukat, attól még nem lesz elfogadott ez a deviáns viselkedés és a fétises öltözködésük.
#12 miről beszélsz? Arról, hogy ha pasi vesz fel tangát,mert ahogy a 11-es írja,minél szabadabban, kevesebb textilben,élvezni akarja a napsütést,a fürdőzést ahogy a nők, akkor már deviáns,fétises nőies pasas lesz?😄.
Épp erre utaltam, hogy vagy hordja bárki,vagy egyformán legyen deviáns,fétises kinézet nők esetében is!
A tanga NŐI ruhadarab!!!! Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Az, hogy most már készítenek "hímneműeknek", az csak a mai deviánsok miatt van.
#16 nem tudom honnan veszed, hogy női ruhadarab, gondolom onnan, hogy tájékozatlan vagy 😄.
Ha nem lennél tájékozatlan,és nem csukott szemmel néznél a világban, akkor láthattál volna màr testépítő világbajnokságot,ahol a ffiak tangát húznak minden alkalommal milliók szeme láttára!
Ezek neked a deviáns,'hímneműek'🤣
Nem tudom hol élsz te, Afganisztánban vagy É-Koreában?😄
A legtöbb 'női' ruhanemű vagy férfi volt,vagy manapság nőiben is készült,pl tanga, harisnya,leggings.
Tartsd meg magadnak a képeidet, és a viselését maximum nudista strandra összpontosítsd.
Nem mindenki kíváncsi a fedetlen pítcsákra.
Mellesleg vannak gyerekek is.
11.
Ésszerű a magyarázatod, én csupán azoktól a fiúcskáktól kérdezném meg hogy mi a büdös francért mennek napra, strandolni, ha utcai térdig érő bő szárú rövid nadrág ban rajtuk??
Érdekes észrevétel: tényleg, fura látni, amikor a fiú térdig érő szörfnadrágban, barátnője pedig falatnyi bikiniben van.
Úgy gondolom, hogy ha azt szeretnénk, hogy a lányok falatnyi bikiniben, tangában, topless legyenek a strandon, akkor mi sem adhatjuk alább.
Példát kell nekik mutatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!