Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tangás fürdőbugyiról mit...

Tangás fürdőbugyiról mit gondoltok? (N)

Figyelt kérdés

Mennyire bevállalható strandra? Vagy már inkább általánosnak mondható a viselése?

Mutatnék képet milyet vettem, de ide nem szívesen tenném ki, csak privátban. Otthon már felvettem medencézéshez.

2023. szept. 4. 17:24
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
76%
Én tanfa-párti vagyok. Szerintem strandra azért megyünk, hogy élvezzük a vizet és a napsütést. Ezt úgy lehet legjobban élvezni, hogy minél nagyobb felületen ér bennünket, és nem fedjük el testünket nedves textildarabokkal. Így a társadalmi konvenciók szerint elfogadott legkevesebbet takaró fürdőruha híve vagyok: egy szál tanga, felső nélkül, topless. Szabad cici, szabad popsi! Mindez a textiles strandon érvényes. De legjobb a naturista vagy "clothing optional" strand, ahol mindentől meg lehet válni.
2023. szept. 5. 04:48
 12/38 anonim ***** válasza:
12%

Attól, hogy ma már egyes hímneműek nőnek képzelik magukat, attól még nem lesz elfogadott ez a deviáns viselkedés és a fétises öltözködésük.

2023. szept. 5. 05:42
 13/38 anonim ***** válasza:
97%
Erősen tanga rajongó vagyok szívesen megnézném ha lehet.
2023. szept. 5. 06:25
 14/38 anonim ***** válasza:
91%
Alapvetően nem vagyok az efféle megoldások híve, így nagy eséllyel azt írnám, hogy én a helyedben nem vállalnám be. Ha gondolod, megmutathatod, mert ugye elég tágak mostanság ezek a fogalmi keretek, de a fenti habitusom tudatában tegyél így, ha szeretnéd.
2023. szept. 5. 06:30
 15/38 anonim ***** válasza:
44%

#12 miről beszélsz? Arról, hogy ha pasi vesz fel tangát,mert ahogy a 11-es írja,minél szabadabban, kevesebb textilben,élvezni akarja a napsütést,a fürdőzést ahogy a nők, akkor már deviáns,fétises nőies pasas lesz?😄.

Épp erre utaltam, hogy vagy hordja bárki,vagy egyformán legyen deviáns,fétises kinézet nők esetében is!

2023. szept. 5. 08:17
 16/38 anonim ***** válasza:
12%

A tanga NŐI ruhadarab!!!! Innentől kezdve nincs miről beszélni.

Az, hogy most már készítenek "hímneműeknek", az csak a mai deviánsok miatt van.

2023. szept. 5. 09:06
 17/38 anonim ***** válasza:
73%

#16 nem tudom honnan veszed, hogy női ruhadarab, gondolom onnan, hogy tájékozatlan vagy 😄.

Ha nem lennél tájékozatlan,és nem csukott szemmel néznél a világban, akkor láthattál volna màr testépítő világbajnokságot,ahol a ffiak tangát húznak minden alkalommal milliók szeme láttára!

Ezek neked a deviáns,'hímneműek'🤣

Nem tudom hol élsz te, Afganisztánban vagy É-Koreában?😄

A legtöbb 'női' ruhanemű vagy férfi volt,vagy manapság nőiben is készült,pl tanga, harisnya,leggings.

2023. szept. 5. 09:58
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

Tartsd meg magadnak a képeidet, és a viselését maximum nudista strandra összpontosítsd.

Nem mindenki kíváncsi a fedetlen pítcsákra.

Mellesleg vannak gyerekek is.

2023. szept. 5. 11:21
 19/38 anonim ***** válasza:
77%

11.

Ésszerű a magyarázatod, én csupán azoktól a fiúcskáktól kérdezném meg hogy mi a büdös francért mennek napra, strandolni, ha utcai térdig érő bő szárú rövid nadrág ban rajtuk??

2023. szept. 5. 11:23
 20/38 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes észrevétel: tényleg, fura látni, amikor a fiú térdig érő szörfnadrágban, barátnője pedig falatnyi bikiniben van.

Úgy gondolom, hogy ha azt szeretnénk, hogy a lányok falatnyi bikiniben, tangában, topless legyenek a strandon, akkor mi sem adhatjuk alább.

Példát kell nekik mutatni!

2023. szept. 5. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!