Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik ez az óra?

Tetszik ez az óra?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 4. 13:17
A kérdező szavazást indított:
Nagyon tetszik
Elmegy
Unalmas
Gagyi
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Minimális szinten se érdekelnek az órák, nekem ez is pont ugyanolyan mint bármelyik másik amit láttam. Ha neked tetszik, akkor hordd.
2023. szept. 4. 13:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy milyen a viszonyod az órákkal...
2023. szept. 4. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a színben nekem nem, amúgy rendben van, hordanám.
2023. szept. 4. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

"Nem az volt a kérdés, hogy milyen a viszonyod az órákkal"

Nem, az volt a kérdés, hogy tetszik-e. De akkor tessék, átfogalmazom: nem tetszik, mert leszarom az órákat és mindegyik ugyanúgy néz ki számomra.

2023. szept. 4. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Most ha tetszik akkor vegyed de ebben az árban ennél csak érdekesebb Seikokat találni.
2023. szept. 4. 13:51
 6/10 Mojjo ***** válasza:
17%
Szerintem a búváróráknál ocsmányabb képződményeket nehéz még elképzelni is. Ez is konkrétan bűnronda, bottal nem piszkálnám. Gyakran búvárkodsz, hogy legalább értelme legyen, ha már így néz ki szegény?
2023. szept. 4. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem tetszenek a buvar stilusu orak
2023. szept. 4. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
10%

A búvárórákkal az a baj, hogy sacc/kb tökmindegy, hogy milyen márkájú és, hogy mennyibe kerül... mindegyik klisés, sablonos, egykaptafa, ami a kinézetüket illeti. Nekem sok órám van (több márkából, japán, svájci, német, francia...stb.), de búvárórám egy sincs. Minek??? Mindegyik kb. ugyanolyan lenne.. csak más gyártó felirata lenne a számlapon.

Ez a Seiko is egy full tipikus dögunalmas, végtelenül klisés, százszor lerágott csontú, tipikus búváróra. Semmi extra, semmi különleges nincs benne.

Ha neked tetszik akkor természetesen vásárold meg, és hord egészséggel.

2023. szept. 4. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
9%

"Gyakran búvárkodsz, hogy legalább értelme legyen, ha már így néz ki szegény?"

Egyébként pedig, akik komolyabban búvárkodnak, azok nem viselnek búvárórát. A csuklójukon búvárcomputer van. Az pedig teljesen más kávéház úgy finoman fogalmazva. Az ilyen többmilliós nagy márkás búvárórák csúnyán alul teljesítenek egy 50-60ezer forintos búvárcomputerrel szemben, ami a hosszútávú (sós)vízállóságot illeti. :D

Lehet itt rejszolni arra, hogy Diver's 100-200m. Lemerülsz vele párszor 10-15 méter mélyre, aztán csókolom, a tömítések (pláne sósvízben) megsínylik csúnyán. Akik búvárórákat hordanak azoknak a 99%-a soha sem búvárkodik. xD

Van pár búvároktató ismerősöm. A búváróra az egy kicsit jobban vízállóbb karóra, amivel alkalmanként lehet merülgetni RÖVIDEBB IDEIG NEM TÚL MÉLYRE. Függetlenül attól, hogy mi van ráírva. Egy búvárcomputer már teljesen más, az tényleg búvárkodásra van, az egy céleszköz, egy műszer (ami szintén méri az időt, azaz karóraként is funkcionál). Hosszabb ideig is lehetsz vele nagyobb mélységben, gond nélkül.

2023. szept. 4. 16:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Őszintén sajnálom, de én szeretem a tökfőzeléket. Nem zavar, hogy nincs benne semmi.
2023. szept. 5. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!