Lányok, nők! Létezik ilyen láthatatlan bugyi?
2023. szept. 3. 09:23
1/15 anonim válasza:
Biztos létezik, de nincs az az isten hogy ezt valaki felvegye szívesen :D Azok a szilikon pántok borzalmasan kényelmetlenek, könnyen szakadnak, besárgulnak és izzadósak.
2/15 anonim válasza:
Ez valami borzalmas lehet. Remélem nem létezik. Varrás nélküli bugyit láttam már, az nem látszik át.
3/15 anonim válasza:
1!
Ráadásul ha nem szorosak a szilikonpántok, akkor nem tartanak semmit, ha meg jól meg vannak húzva, akkor ugyanúgy bevághatnak (ha nem jobban...), mint egy rendes bugyi.
Egyetértek az előttem szólókkal, értelmetlen hülyeség.
Tuti, hogy ezt is egy pasi találta ki 😀
4/15 Metionin válasza:
Hát mindenki emlékszik a szilikon melltartópántra, na ez is kb. annyira lehet láthatatlan meg kényelmes :D
A testszínű lézervágott bugyi, na az jó. Az tényleg nem látszik át.
5/15 anonim válasza:
Nem tudom tényleg van-e ilyen, de ez valami borzalmas
6/15 anonim válasza:
még egy szinttel közelebb a krvasághozz
a férfiak vajon miért nem hordanak ilyen magamutogato ruhákat?
7/15 anonim válasza:
A szilikon pánt ezerszer kényelmetlenebb, mint egy pamut bugyi és jobban is izzad az ember bőre alatta. Kizárt dolog, hogy bárki ilyet vegyen fel olyan időben, amikor nagyon meleg van. Aki a pamut bugyit nem bírja magán elviselni, az nem vesz fel semmit szerintem. Nincs olyan épeszű nő, aki ezt magára venné.
8/15 anonim válasza:
Hát látod hogy létezik, ott a kép. Nem hinném hogy sokan hordják, baromi kényelmetlennek tűnik.
9/15 anonim válasza:
Google--->pánt nélküli bugyi. Sokkal jobb megoldások vannak, mint ez a szilikonpántos borzalom
10/15 anonim válasza:
Ez borzalmas. A szilikon pánt kényelmetlen, hamar ronda lesz. Úgy néz ki az egész, mint valami förtelmes kórházi cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!