Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mást is zavar, ha szoros a...

Mást is zavar, ha szoros a zokni boka része?

Figyelt kérdés

Milyen zoknit kedveltek?

Zsenília zoknit szoktam télen hordani, az jó laza, kényelmes.

Nyáron milyen zoknit használtok?

2023. szept. 2. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Gyerekkorom óta nem bírom elviselni. Ezért mindig visszahajtom a gumis részt. Különben "megharapja" (gyerekként így mondtam, mikor a szoros gumis rész benyomja a bőrt, úgy hogy még utána is látszik) a lábam.
2023. szept. 2. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyáron és otthon alapból zavar a zokni, úgyhogy én ilyenkor a nyári időszakban, 4-5 hónapig egyáltalán nem hordok, szandálban járok mezítláb, kivéve, ha valahova ünneplő ruhát kell felvenni.

Télen pamutzoknit hordok.

2023. szept. 2. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen zavar,de ugyan olyan rossz ha laza,mint ha szoros. Pl anyukám ezért nem is hord zoknit,csak harisnyanadrágot,de gyakran én is, pedig pasi vagyok,csak ilyen munkákra húzok zoknit ha koszos munkát csinálok.
2023. szept. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!