A szüleitek vásárolnak nektek nagyobb márkaboltokból mint pl Mayo Chix, Amnesia, Retro stb? (14-16 évesek)
Figyelt kérdés
Mert nekem nem. Azt mondják túl drága, egy nadrág majdnem 20 000 ft és ebből az összegből máshol 3at is veszek. Tudom hogy igazuk van, de úgy örülnék egyszer pl egy Mayo Chix farmernak...:(2010. okt. 16. 18:06
22/24 A kérdező kommentje:
Mi a New Yorkerből szortunk, néha még akciók is vannak. :) És a Philip Russelből, az a kedvencem. Nem olyan őrült drága viszont olyan jó felőrészek vannak. Nadrágok nincsennek, csak ritkán. :/
2010. okt. 17. 10:27
23/24 anonim válasza:
Én sajnálom az ilyen drága dolgokra a szüleim pénzét. Szóval nem vesznek Nekem semmi márkásat, csak cipőt, mert annál nem hátrány, ha jobb. Mellesleg, Én sem igénylem a márkás ruhákat.
24/24 anonim válasza:
a westendben a metró szinten van mayo chix outlet, meg elég sok internetes webshop is. ott nézz szét esetleg, hs nem pesti vagy. rengeteg akció van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!