Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szüleitek vásárolnak nektek...

A szüleitek vásárolnak nektek nagyobb márkaboltokból mint pl Mayo Chix, Amnesia, Retro stb? (14-16 évesek)

Figyelt kérdés
Mert nekem nem. Azt mondják túl drága, egy nadrág majdnem 20 000 ft és ebből az összegből máshol 3at is veszek. Tudom hogy igazuk van, de úgy örülnék egyszer pl egy Mayo Chix farmernak...:(
2010. okt. 16. 18:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
De reg voltam mar "tini", amikor en 14-16 eves voltam, akkor nalunk a mayo, meg amnesia kifejezetten ciki marka volt. Elmondom miert: full piaci cuccok, tizszeres aron. Sem minösegileg, sem semmilyen szinten nem különbözik, az arat kiveve attol, ha kimesz a piacra es megveszed a 2500 ft-os farmert. Nalunk volt nagy retros korszak, kb akkor jött be, amikor en 16 voltam. Na most, akkor 7-8 ezer ft volt ott egy farmer. Majd dvat lett, es hirtelen 17-18 lett ott egy farmer. Ennyit ezekröl a dolgokrol Nem minöseget fizetsz meg. Es mar ne is haragudj, de ki megy utanad es nezi meg a gatyad cimkejet?
2010. okt. 16. 18:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én 40 ezer forintból minimum 3 évig öltözködöm...
2010. okt. 16. 19:04
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
Aréna plázában mayo chixben én vettem egy 4700ft os farmert.:) szerintem nem annyira gáz az ára. nem szoktam márkás ruhákat hordani. ez az első márkás farmerem, de leglább jól bírja.:) és nemannyira drága hidd el.:) vannak drága darabok, de van olcsóbb is::)
2010. okt. 16. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom az, hogy nem.

Igaz én már 25 éves vagyok, de amikor tini voltam, anyuval a kínai piacra jártunk. Pedig megtehette volna, hogy megveszi nekem a márkásat, mert mindig átlagon felül keresett, de nem tette, igaz én nem is kérte. Azóta vannak márkás cuccaim, amióta dolgozom és magamnak keresem meg a ruhára valót.

Épp tegnap vettem 21 ezerért egy Devergo farmert. Tetszett, vágytam rá, megvettem a Zara farmerjeim mellé.

Majd ha dolgozni fogsz és magad keresed a pénzt rá, megveheted a márkás holmikat.

De ha nem vagyok olyan gazdagok, pláne, hogy tesód is van, tényleg nem kérnék pénzt drága gatyára.

Max. közeleg a karácsony, kérj ajándékba 1 márkás farmert. Mondd, meg hogy erre vágysz és hadd válassz max. 15 ezerért egyet.

2010. okt. 16. 19:20
 15/24 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm a válaszokat. :) Nem az érdekel hogy mások látják-e a címkéjét h milyen márkájú, nem másnak öltözködöm...
2010. okt. 16. 19:35
 16/24 anonim ***** válasza:
24%

Én soha nem kértem anyuéktól márkás cuccot, mert egyrészt akkor öcsémnek is az kell, másrészt amíg nőttem, nem érte volna meg, mert pár hónap után úgyse hordhattam volna...jobb fajta kínaiban ugyanolyan jó gatyákat lehet venni, mint a márkás boltokban.a kedvenc gatyám már 3 éves, semmi baja, és kínaiban vettem valami 3000 Ft-ért.de mai napig is, csak akkor veszek márkás cuccot, ha én kerestem meg rá a pénzt.

A mayo különbenis ribis márka, és a minősége is hagy kívánnivalót maga után...akkor már inkább egy tally weijl.

Egyébként pedig tudlak irigyelni, hogy a legnagyobb bajod, hogy nem kapsz márkás farmert...

2010. okt. 16. 19:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem legjobb lenne ha elmennétek valami közeli Outletbe. Én például miskolci vagyok és 2 hónaponta megyeka Polgári outletbe ahol van kb 30-40 bolt, bemegyek a kedvenceimbe, megnézem a felhozatalt, és veszek valami jót.

Én Retro-ban vettem egy kardigánt 12000-ről le volt értékelve 4000-re. A farmerek is féláron voltak(mondjuk úgy is 15-20 ezer:S)

Egyébként szerintem sokkal jobbaka tally weijles farmerek! Olcsóbbak is (6000 Ft-ért nálunk már lehet válogatni vagy 15 fajtából), és csinibbek is!

2010. okt. 16. 21:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sokat vásárolok Mayo Chixben. A helyzet az, hogy néha-néha túldíszítik a cuccokat és giccsessé válnak, másrészt pedig néha túlárazzák. Van pl. egy blúzom, ami majdnem 9 ezerbe került...tehát ha ott vásárolsz jól válogasd meg... szerintem a minőségük jó, nekem legalábbis nem volt vele rossz tapasztalatom eddig. Idén mondjuk mintha konszolidálódott volna, vannak nagyon elegáns, nőies és szép holmik ott.

A kis kitérő után néhány tanács: A Mayo-nak van egy outlet üzlete a Westend földszintjén (nem tudom pesti vagy-e, de ha igen, megéri oda elnézni). Régebbi cuccokat is árulnak olcsóbban (nadrág 3 ezer Ft-tól, pólók, topok 1500-2000 Ft-tól). Én vettem ott egy meleg pulcsit 3500-ért, ami a 2 szinttel feljebb lévő márkaboltban 8900 volt.És néha-néha vannak akciók. Ott van pl. a Joy vásárlási napok november 5 és 7 között. Van kupon a Mayo Chixbe. 20% kedvezményt ér. A nadrágok viszont nem kerülnek 20 ezerbe, ahogy Te írtad, bár ált. 8 és 15 ezer között mozog az áruk. De láttam már szezon végi kiárusítást, ahol 3500Ft-ért volt az összes farmer.

Esetleg a vaterán, vagy a tesz-veszen tudsz olcsóbban ilyen ruhákat venni.

Ja, és persze vannak olcsóbb márkák...a Blue Nature nagyon hasonlít a mayo chixre, de egy kicsit azért olcsóbb. Vagy ahogy előttem is írták már, a Tally Weijlben, Pimkieben szintén nagyon jó cuccok vannak, viszonylag olcsón.

Remélem tudtam kicsit segíteni.

21/L

2010. okt. 16. 21:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Na oké. Köszönöm a válaszokat viszont el szeretném mondani, hogy nem ez a legnagyobb problémám. Szinte tudtam hogyha felteszek egy ilyen kérdést akkor rögtön kapom az ilyen válaszokat hogy jaj ez a legnagyobb problémám, meg hogy én ilyen idősen kínaiba vásároltam stb. Attól hogy megkérdeztem, nem azt jelenti hogy márkaőrült vagyok, és csak ez a fontos nekem! Csak kíváncsi voltam....
2010. okt. 16. 22:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
annyira nincsenek nagy márkás ruháim (Jeans Club, H&M, New Yorker, ilyenek), de szinte az összes cuccomat zsebpénzből veszem, összespórolnom a ruhákra a pénzt. egyébként a H&M-ben egyszer teljes áron 2500 Ft-ért vettem egy farmert, ami azóta a kedvencem, szóval érdemes kutakodni. a Mayo Chixben elég drágák a ruhák szerintem ahhoz képest, hogy a többség kissé olcsó és giccses hatású.
2010. okt. 16. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!