Mehetnék ebben randizni? (Persze a kabát nélkül :) ) Pozitív és negatív vélemények is érdekelnek.
2023. aug. 31. 17:15
11/27 A kérdező kommentje:
6: Mi miatt?
2023. aug. 31. 19:37
12/27 A kérdező kommentje:
7: Miből gondolod ezt?
2023. aug. 31. 19:38
13/27 anonim válasza:
11, 6-os vagyok: mert túl rövid, túl feszülős és az egész kinézete olyan "laza erkölcsű" hölgyes
14/27 anonim válasza:
nekem az a fura, hogy ezen van az a redőzött rész, meg a csipke is mell alatt. nem tom, mintha a tervezője nem tudta volna eldönteni mi legyen.
mondjuk férfiakat ez pont nem tudja érdekelni, látod, őket egyedül az foglalkoztatja, hogy minél kevesebb gönc legyen rajtad.
15/27 anonim válasza:
Nőként szerintem ez bazi ronda. Egyrészt ja, túl rövid. Másrészt szó szerinti értelemben is olcsó hatása van. Mintha szereztél volna egy időgépet, elmentél volna vissza valahova a kétezres évekbe egy kisebb falu kínai piacára, és ott kiválasztottad volna ezt a ruhát egy "itt minden darab 350 Ft" feliratú kupacból.
16/27 A kérdező kommentje:
15: Köszönöm a véleményed! Nem volt olcsó ruha, nagyon nem, de elfogadom ha esetleg ódivatú hatást kelt.
2023. aug. 31. 21:50
17/27 anonim válasza:
Az ódivat az szerintem a rikító 2007es kabát.
Maga a ruha inkább attól olcsóbb hatású, hogy az anyaga is csillog, redőzött is, meg van benne az a horgolt panel, egyszerre rövid és dekoltált. Mintha a tervezője félt volna, hogy egyféle fókuszpontra tenni a hangúlyt, és így ezer irányba ment a design.
Az ember azt hinné, hogy egy LBD nem lehet csicsás, de valahogy ez az.
Bocsi.
18/27 A kérdező kommentje:
A kabátot nem veszem fel hozzá.
2023. aug. 31. 22:10
19/27 hosszúhajú válasza:
első randi? már egy italért moziért cserébe ennyit mutatsz neki? akkor mire várjon? egyből tudja hogy a másodikon már megleszel... marhára fogja érdekelni a személyiséged...
20/27 A kérdező kommentje:
Igen első randi lesz.
2023. aug. 31. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!