WinR kérdése:
Bodyt hord valaki (lányok)?
2023. aug. 24. 14:03
A kérdező szavazást indított:
Kell alá tanga
Nem kell alá semmi
Tanga és melltartó is kell alá
Ne vedd fel, mert kényelmetlen.
32 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem kell. Igaz en jo 20 eve viseltem hasonlot
2/9 anonim válasza:
Ez olyan, mint egy sima póló, azzal a különbséggel, hogy alul összecsatolod. Ha a póló alá nem veszel melltartót, az a te döntésed, ez alá sem "kell". Én nem szeretek melltartó nélkül járkálni az utcán, ugrál a mellem és át is látszik.
Bugyit meg mindenképp vegyél alá, hacsak nem szeretnéd egy használat után a szennyesbe dobni.
3/9 anonim válasza:
Igen! Imádom is őket, mondjuk én amúgy body rajongó vagyok nagyon. Hasonlót viselek én is:)
4/9 anonim válasza:
Igen a feleségem! Ő teljesen odáig van érte, meg amúgy én is szerintem sokkal szexibb mint bár mi más fehérnemű!!
5/9 anonim válasza:
Igen régóta hordok bodyt. Tangát veszek alá a legtöbbször, melltartót soha.
6/9 anonim válasza:
Bugyit mindig veszek alá. melltartót néha.
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Ha tehetem mindig ezt veszek fel:) még ilyenkor is, télen viszont kizárólag bodyt hordok, még alváshoz is:)
8/9 anonim válasza:
Nagyon szép de ez alá nem kell felvenni semmit, így csinos.
9/9 anonim válasza:
Ez nagyon szép. Szerintem bugyi es melltartó nélkül a legcsinosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!