Gimi, első nap, ünnneplő?
Sziasztok!
Első gimis évem lesz, és készülődök már a szükséges dolgokkal hozzá.
Elérkeztem az ünneplővel kapcsolatos dolgokhoz, erről kérdeznék:
- A matrózblúz már megvan, az ugye adott.
- Milyen szoknyát vegyek hozzá? Fekete, picit térd fölé érő ceruzaszoknya jó lesz?
- Harisnyából feketét vagy testszínűt vegyek majd fel? Üvegszálas nem jó ötlet, ugye? (Én nagyon szeretem azokat.)
- Magassarkúból a 8-9 centis elég lesz?
Elsején lesz az évnyitó, utána három osztályfőnöki óra. Úgy készüljek, hogy egész nap az ünneplő lesz rajtam, ugye? Én úgy tudom, gimiben nem szokás már átöltözni azokon a napokon, mikor kell ünneplő.
Köszi előre is!
1, rendben lesz.
2, testszínű bőven jó, a fekete nem elvàràs.
3, magassarkú sem elvàràs, sőt, nem is javasolnàm -üvegszàlast nem tudom értelmezni.
4, úgy készülj.
Köszönöm a válaszokat!
Nem értem, mi a gond a magassarkúval. Ünneplőben leszek, amihez ünneplő cipőt akarok felvenni. Nem hatalmas sarokkal, de nem is minivel. A 8-9 centisem, ami van, szerintem pont megfelelő ehhez a ruhához.
Szia. Ez így nagyon jól hangzik, biztosan csini leszel. :)
De te ilyen fiatalon már hordasz 9 cm-es cipőt? Tudsz benne megfelelően járni? Nem kényelmetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!