Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért jó meztelenül aludni?

Miért jó meztelenül aludni?

Figyelt kérdés
Itt írták még régebben, hogy mennyire jó és próbáljam ki. Hát engem nagyon zavart, hogy még egy alsó sincs rajtam. Többször felébredtem rá. Nem értem mi ebben a jó. Valaki leírná, hogy mit szeret benne?
2023. aug. 23. 06:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Kamasz korom óta meztelenül alszom

Sokkal jobb nem tapad oda a ruha nem szorít szabadabb érzést ad

Koliba is többen meztelen aludtunk

2023. aug. 23. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem sem jó. Farok útban van, főleg hason, meg hajnalban. Az sem túl higiénikus, ha az ember elenged egy nagyobb galambot - sokan nem tudják, hogy ilyenkor szinte mindig jön egy egészen kevés anyag is - vagy ha elcsöppen egy csepp. Az meg marhaság, hogy melegít egy szál alsógatya, takaróhoz képest az semmi.
2023. aug. 23. 20:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Barátnő miatt.
2023. aug. 24. 07:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13.

Most az alvásről van szó, nem a szexről.

2023. aug. 24. 16:01
 15/15 anonim válasza:
100%

Én csak részegen aludtam vagy kétszer pucéran, amúgy gátlásos vagyok, így feltehetőleg sohasem fogok józanul pucér lenni.

Sad F.

2023. okt. 27. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!