Szoktatok meztelenül aludni? Ki mit gondol róla?
Figyelt kérdés
Én szeretek így aludni, sokkal pihentetőbb nekem az egész, na meg a reggeli merevedés is sokkal másabb élmény. Ha lehet a korotokat és nemeteket is írjátok le (én 23/F). Akár privát is jöhet.2020. jún. 26. 07:18
1/12 anonim válasza:
Szoktam, nem gondolok róla semmit, és az sem érdekel, hogy mások mit gondolnak. 44/f hetero vagyok, szóval nem kérek privát, meleg üzeneteket. :)
3/12 anonim válasza:
Nyáron néha..... Iszonyú meleg van és már a rovidujjas pizsit sem bírom elviselni
4/12 anonim válasza:
Én nem én mindig ugy alszok hogy aldónadrág van rajtam de igy full meztelenül minden nélkül nem
5/12 anonim válasza:
24 éve meztelenül alszom. Se hálóruha, se pizsi...
40N
6/12 anonim válasza:
Szoktam,én se gondolok róla semmit. Valahogy így kényelmesebb. 18/L
7/12 anonim válasza:
Igen szoktam. Szerintem úgy a legkényelmesebb. (L)
8/12 anonim válasza:
Igen.
Eleve az az egészséges, ha úgy alszunk, nyáron legalább nincs annyira melegem, télen meg sokkal jobban esik betakarózni.
20/L
9/12 anonim válasza:
Csak a párommal közösen, egyedül nem.
10/12 anonim válasza:
én általában csak egy pólóban alszom, teljesen meztelenül is szoktam de hangulattól függ 😊 viszont nekem az a fontos hogy alulról legyek szabad éjszakánként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!