Én nem látom jól, vagy a két képen tényleg nem ugyanaz a ruha van?
A baloldali zsebnél a cipzár hogyhogy nem lászódik? Illetve a középen lévő másik irányba 'fordul'
Miért gondolod ezt?
Abszolút segítő szándékkal több mint 10 percig dolgozok egy képen, ami segít neked meggyőződni arról, hogy egyértelműen ugyanaz a ruhadarab látszik a két képen.
Teljesen udvariasan, korrektül kommunikálok veled, nem lekezelően, nem bunkón. Nem nevezlek idiótának amiért ennyire sem vagy képes hogy megfordítsd az egyik képet, nem nevezlek rosszindulatúnak amiért egyből azt feltételezed, hogy valaki át akar verni egy szoknyával.
Bennem lenne frusztráció?
Ugyan már.
Ha olyan nagyon frusztrált lennék, itt hagytam volna nem csak ezt a kérdést, de az egész gyíkhut évekkel ezelőtt.
Kicsit ugyan bosszant a moderátor következetlensége, de hogy ez frusztráció lenne...? Nem hiszem.
#4 megtisztelő hogy (szó szerint kimondva) nem neveztél idiótának
Nyilván ha csak a cipzár iránya állt volna a másik irányba, megcsinálom a tükrözést, és ennyi. De írtam más példát is, ami nem az iránnyal függ
össze..
Másrészről tényleg rosszindulatú volnék amiatt, mert feltételezem, hogy az interneten esetleg megpróbálhatják átverni az embert? Tényleg?
Egyébként ahogy már említettem (egy korábbi hozzászólásomban, amit töröltek, úgyhogy már ketten vagyunk), azon kívül, hogy megköszöntem a válaszod, és nyomtam rá egy zöldet, hozzá se nyúltam, egyszerűen csak gondoltam leírom, hogy szerintem mi lehetett az ok, amiért mások jelentettek. Pont nem érdekel, hogy hülyének neveztél-e, vagy sem
#6 Én is úgy gondolom, hogy bár igen, ott az az öv, azért a cipzár nem annyival van a zseb fölött, hogy teljesen ki legyen takarva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!