Mi a kedvenc dzseki fajtád az őszi szezonban?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 17:21
11/18 anonim válasza:
#10 én pont azt a 10-15 fokot szeretem legjobban. Ez a mostani 30+igazi kinlódás #8 voltam
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Egyenlőre hadd ne keljen dzsekibe, kabátba gondolkodni, még az is kiborít hogy éjszaka felsőt kell felvennem, mert megcsap a hűvös szellő.
14/18 anonim válasza:
Ameddig ilyen nappali 18 fokok nincsenek, pulcsi vagy bőr dzseki szokott rajtam lenni, ha már 14 fok plusz még szél is van, akkor vastag pulcsi és meleg mellény pl [link] ilyen. Ha az irodában nincs még fűtés, az ilyen mellényben tudok gépezni is, nem fázok. 27/N
17/18 winR válasza:
Van erre egy nagyon szép, Wellensteyn átmeneti kabátom. MOL Men, DoRuAirTec, Darknavy/ Red
18/18 anonim válasza:
Max kabát a dzsekit annyira nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!