Mi a kedvenc dzseki fajtád az őszi szezonban?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 17:21
A kérdező szavazást indított:
Farmerdzseki
Széldzseki
Ballonkabát
Más, leírom
17 szavazat
1/18 anonim válasza:
Ősszel még nem hordok semmilyen kabátot, kardigánt vagy blézert szoktam max. Télikabátom van csak, egy hosszú szövet, meg egy vastag.
2/18 anonim válasza:
Sosem hordok semmiféle dzsekit, télen is legfeljebb csak egy vékony blézert veszek fel, ha nagyon szeles idő van.
3/18 anonim válasza:
Farmerdzseki, illetve az elmúlt 2 évben nagyon rákaptam a vastag, (részben) gyapjú ingekre. Néha egy vékony anorakot is szoktam hordani, ami lényegében egy széldzseki csak más szabással.
Most nagyon megtetszettek a a csapjúval kibélelt kordbársoly kabátok is, de most épp nincs extra pénzem új ruhára, ami nem létszükséglet.
4/18 anonim válasza:
bomber-bomber-bomber (sajnos kihagyva)
5/18 anonim válasza:
Legtöbbször télire váltok, az a "mindenes", pedig van egy rakat őszi átmenetim. A télit annyira imádom, kapucnis, könnyű, bélelt, a zsebembe össze tudnám hajtani, könnyű kimosni. Ha melegem van, pólót veszek alá és ánnyi!
6/18 anonim válasza:
Nagyon tetszik a ballonkabát - másokon... :) de ha felveszem, rettentő hülyén érzem magam benne, ezért marad a széldzseki, vagy egy vastagabb kenguru pulóver.
8/18 anonim válasza:
Csak akkor hordok kabátot, ha kultúráltan kell kinéznem, akkor szövetet. Amúgy a vastag kapucnis pulcsikat jobban szeretem.
9/18 anonim válasza:
Műbőr dzseki :), mert az cipzáros, és mellesleg rhadt kényelmes és a színe irtó szép sötétzöld.
Egyébként azt csak kistáskával viselem, mert a barátom bőrkéjét a hátizsák teljesen szétcs.szte, és nem szeretnék így járni.
Amúgy ha csak boltba ugrok ki, akkor egy mintás vagy egyszínű kapucnis pulcsit viselek felülre. a farmerhoz és tornacipőhöz tökéletes, aki szerint meg nem csajos, hullára nem érdekel.
10/18 A kérdező kommentje:
Akik nem viselnek kabátot ősszel, hanem csak pulcsit/blézert, de reggel van ősszel 6-8 fok vagy napközben van olyan, hogy 12 fok, de erős szél fúj, nem süt a nap, hogy nem fagytok meg?:D
2023. aug. 19. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!