Nagyobb popóval tangás bikini strandra? (34/N)
8: strandon nem ribiseg tangat felvenni.Foleg nem Europaban egy vilagvarosban. A falvakat meg kisvarodoksz es a lakoinak velemenyet hagxjuk.
Egy vilagvarosban ,pl Budapesten igenis tefmeszetey dolog tangas bikiniben strsndolni!!! Senki nem fogja ribikent kezelni.
8 vagyok!
Kedves 11!
Hidd, ahogy szeretnéd, nincs jogom és nem is szeretném meghatározni, hogy gondolkodj. Nekem ez a hivatásom; fontos tudni, hogy egy momentumnak van primer és secunder üzenete. Kutatások támaszthatják alá azt, hogy bármennyire is nem akarják az emberek tudomásul venni a secunder üzenetet, annak tartalmát, attól még az van, és igenis oda kell rá figyelni. Az emberek észre sem veszik, de önnön maguk is sokszor a secunder üzenet alapján ítélnek.
Ez a helyzet a tangás bikinivel is. Tetszik vagy nem, az egy kérdés, de hogy van, az viszont tény. C'est la vie!
Az eddigieket összegezve, utalva a közösségi vonatkozásokra...
Teljesen mindegy itt, a GYK-n a hasonszőrű kérdések 80%-ában, mit mondanak a válaszok; a Kérdező már eldöntötte, hogy A vagy B, itt csak megerősítést vár, hogy igen, az lesz a menő, ami utat ő választ.
Összegezve a lehetőségeket: teljesen mindegy, ki hogy vélekedik magáról: mindenki kulturáltsági szintjének, jellemének megfelelő megoldásokat alkalmaz, fogad el. Minden más magyarázat felesleges és csak melléduma...
Ezek alapján mindenki döntse el, saját maga, ő melyik utat választja, ezzel vállalva annak a kulturális szintnek a stigmáját.
Szia!
Ne másnak akarj megfelelni. Azt dönsd el, hogy neked mi a jó, te mit szeretnél. Igen, ha te tangás bikiniben szeretnél strandolni, akkor abban strandolj. Azt csak te tudod, hogy mi az a fürdőruha divat, ami neked "belefér". A kérdésed is feleslegesnek tartom, mert itt a többség a te vágyaddal és akaratoddal szembe fog menni, (meg engem le piros pontozni) és lehúzni téged.
Persze, én is támogatlak a döntésedben, mert férfi létemre én is tangás fürdőalsót veszek fel stradra, meg férfiaknak tervezett, gyártott tanga alsót hordok. Kb. nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye a strandon, vagy egy öltözöben, mert ez nekem így kényelmes, és így érzem jól magam. Nem mellékesen a strandon a tangának nagy előnyei is vannak. Kevesebb a barnulatlan test felület és a vízböl kijövet kevesebb a vizes textil is. Olyan jókat röhögök a sok szánalmas boxer, hosszúboxer és társai tipusú fürdőt, úszót viselőkön, hogy vízből kijövet után még percekig csurog belőle a víz didereg, fázik. Nem mellesleg mikor kifekszik napozni címü műsort előadja.
Tehát bártan vedd fel és ne törődj senki véleményével. Jó strandolást kivánok!
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!