Vinteden mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Már sokadjára adok fel csomagokat, eddig minden rendben volt. Azt hiszem szombaton vett meg valaki egy ruhát, hétfőn elmentem egy Packeta pontra és feladtam, emailben kaptam megerősítést is. Erre a Vinted azóta is olyanokat írogat, hogy “eljött a feladás ideje”, “vidd el a legközelebbi csomagpontra” stb., holott ezt már rég megtettem.2023. aug. 17. 11:20
1/3 anonim válasza:
Napok óta vacakol a packeta, ezzel van tele facebookon a vintedes kérdezz-felelek csoport is.
2/3 A kérdező kommentje:
Oh, errol nem hallottam, de koszonom. Akkor ez lehet a problema.
2023. aug. 17. 11:37
3/3 anonim válasza:
És ettől függetlenül megy a csomag és ha megjön akkor a vevő megkapja a kódot ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!