Nagyon kockázatos lenne menzesz alatt fehér nadrágba lenni?
Figyelt kérdés
Sajnos most jött meg, viszont a munkahelyemen olyan esemény lesz holnap, ahol fehérbe kell lenni. És csak farmerom van fehérbe, ami teljesen feszülős, sajnos szellőssebb szövetnadrágom nincs.2023. aug. 16. 22:12
1/8 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy neked az lenne-e?
Én egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor áztam át életemben és menstruálok már pár évtizede.
2/8 A kérdező kommentje:
Jólvan, bocsánat, én kérek elnézést...
2023. aug. 16. 22:26
3/8 anonim válasza:
Nagy tampont helyezz fel és mellé betétet is rakj be,nem fogsz àtàzni
4/8 anonim válasza:
Te tudod, neked melyik napon milyen erősségű a menzesz. Én menzesz nélkül sem mennék fehérben, de mindegy.
5/8 anonim válasza:
Nekem az lenne, mert nagyon erős a vérzésem, akármilyen szuper tampon+betét kombinációval sem érezném magam biztonságban. Meg nem kockáztatnám meg inkább
6/8 harebell válasza:
Milyen gyakran tudnál mosdóba menni? Tampon+betét kombó elég biztos, kivéve, ha nagyon erős a vérzésed és nem tudnád rendszeresen ellenőrizni, illetve cserélni.
8/8 anonim válasza:
Tampon + betét.
Illetve vinnék a helyedben egy inget a derekadra kötni ha gáz vab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!