Menzesz előtti pattanásokra valami, hogy ne jöjjenek ki?
Menzesz előtt 4-5 nappal mindig kijön pár kinyomhatatlan, kemény, vörös pattanásom. Amúgy hibátlan a bőröm, tehát csak ennek tudom be. Viszonylag hamar, 1 hét alatt eltűnnek, de jobb lenne nélkülük. Van valami módszer, hogy megelőzzem őket?
Valaki fogamzásgátlót mondott, de ennyire drasztikus szerhez azért nem akarok folyamodni+jelenleg párom sincs, hogy kéne védekezni.
22/L
De ebben nincs logika, mert akkor kijönne máskor is. Egyébként minőségi, bőrtípusomnak megfelelő termékeket használok.
Pl aki pcos beteg és pattanásos, az is kenheti bármivel a fejét, nem lesz szép, mert belülről jön. Ugyanúgy menzesz előtt is a hormonjaim bolondulnak meg, nem az arcápolásom.
A hormonális akné miért jönne ki máskor is? Inkább ebben nincs logika...
Pattanások ellen is kellene használnod valamit. Nekem is voltak éveken át hormonális pattanásaim de mióta arcápolót váltottam azóta egy se jött elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!