Gólyatáborba hogyan érdemes pakolnom? 20/F
Szóval az a helyzet, hogy most megyek jövőhéten egyetemi gólyatáborba. Biztosan fogunk kapni infót arról, hogy mit érdemes hozni, bár azért valszeg a ruha kérdést már ránk bízzák.. :D
Nem vagyok inkompetens, pakolás terén mivel sok-sok éven át táboroztam máshol és már jómagam is táboroztató vagyok, de praktikusság szempontjából nem állok a helyzet magaslatán. Mindig mindenről azt gondolom, hogy jól jöhet, így gyerekként is mindig feleslegesen sok cuccot vittem magammal. Jó lenne, ha elég lenne a 40 literes hátizsákom a 4 éjszakára, de ha szokásomhoz híven viszek minimum 3 nadrágot, meg 6 pólót, akkor nem lesz elég.
Ti hogyan pakolnátok be egy 4 éjszakás gólyatáborba? Miből mennyit vinnétek? A válaszokat köszönöm előre is!
Hát főnök, én 7 nap 6 éjszakás táborokat toltam végig kb 30 l-es zsákkal, szóval valamit túltolsz. Igazából a következő dolgok kellenek csak:
Alsó+zokni, az éjszakák számának megfelelő db
Csapatpólót általában adnak, de 1-2 saját pólót vihetsz ha nagyon akarsz
Nadrág 1 rövid + 1 hosszú
Pulcsi, esőkabát
Hálózsák, ha ágyneműt nem kaptok
Törölköző
Papucs
Fogkefe, fogkrém, tusfürdő
NSAID, széntabletta +egyénileg szedett gyógyszerek
Óvszer
nálunk 4 napos gólyatáborba végig ugyanabba a pólóba kellett lennünk szóval nem igazán volt szükség pakolni sok váltást. Az egyetlen alternatíva hogy levetted és akkor anélkül voltál szóval ezen nem stresszelnék:)
egyébként:
5 póló
1 váltásnadrág
1 váltáscipő
zoknik, fehérnemű
törölköző
fogkefe, fogkrém
tusfürdő
papucs
pizsi
pulcsi
pénz, iratok
telefontöltő!!
Gyógyszerek miatt nem aggódnék ha van állandóan szedett azt vidd, de egyébként minden ilyen helyen szokott lenni egészségügyi felkészültség :)
jó szórakozást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!