Nem ihatok alkoholt sajnos és így nem érdemes mennem gólyatáborba?
Van valakinek tapasztalata a (BME GTK) gólyatáborról?
Nem ihatok alkoholt sajnos és szerintem így nem érdemes mennem, hiszen egy csomó játék is általában az ivásról szól meg ugye ott vannak a bulik is. Szóval így a mérleg inkább arra borul, hogy nem megyek, de ugye ott van a másik oldalon az ismerkedés.
Mi a véleményetek erről? Sok mindenből kimaradok, ha kihagyom?
Gondolom van a szervezőknek valami kapcsolattartói mailcíme, írd meg oda ezt a kérdést. Abból, hogy mennyire barátságosan/bunkón kezelik a kérdést, máris sokat leszűrhetsz.
Amúgy a BME-s gólyatáboroknak elég rossz híre van ilyen szempontból.
3 éve voltam ugyanezen a karon gólyatáborban. Este voltak az ivós játékok, napközben viszont voltak másfajta vetélkedők/programok. Volt pont a mi csapatunkban egy srác, aki szintén nem ivott, de így is lettek barátai.
Mondjuk a programok szerintem unalmasam voltak, nem volt túl nagy a változatosság, a szállás koszos volt, kaja se volt jó. Ár-érték arányban szerintem nem érte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!