Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen volt a legutóbbi...

Milyen volt a legutóbbi kiöltözős alkalom?

Figyelt kérdés

- Milyen esemény miatt öltöztél ki?

- Miből állt a ruhád? Mi volt rajtad?

- Mennyi ideig voltál kiöltözve?

20/L

2023. aug. 15. 09:23
1 2
 1/11 Metionin ***** válasza:
51%

Mi számít kiöltözésnek meg alkalomnak? Nem kötekedni akarok, csak sokan mondanak ilyet, hogy pl. ők csal alkalmakra sminkelnek és olyankor mindig eszembe jut, hogy egy átlagember életében tényleg olyan sok "alkalom" van, hogy ki tud használni egy rúzst pl?

Szóval olyan alkalomra gondolsz, mint az esküvő vagy olyanra, hogy munkába fel kell venni egy blézert?

2023. aug. 15. 10:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Bármire gondolok, amikor ki voltál öltözve. Például az, hogy van rajtad egy blézer és ki vagy sminkelve, még nem kiöltözés, ha alatta hétköznapi póló van, alul pedig farmer és tornacipő van rajtad.
2023. aug. 15. 11:43
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
58%

Színhàzban jàrtunk az akkor mégcsak alakulóban levő nőcivel.

A felöltőm a vastagabb kék szövetnacim, a hozzà tartozó mellénnyel, sötétkék, càpagalléros inggel, vilàgosabb nadrágtartóval, és bőr rövidszàrú bakanccsal.

2023. aug. 15. 12:13
 4/11 Metionin ***** válasza:
100%

2. Ja oké. Nekem egy fűzős ruha is simán hétköznapi ha épp abban megyek be dolgozni de az ilyen kosztümöt meg hasonlókat kerülöm. De akkor tavalyelőtt a céges karácsonyi banzáj, ott ez a ruha volt rajtam:

[link]

2023. aug. 15. 12:34
 5/11 A kérdező kommentje:

#4: Ó, ez a ruha nagyon csinos! ^^

A kosztümöt kerülöd, de a blézert nem? Az már majdnem kosztüm.

2023. aug. 15. 12:59
 6/11 Metionin ***** válasza:
100%
Blézert max az ilyen nagyon hivatalos konferenciákra veszek fel sima egyberuhával. Amúgy nem szeretem, csak ezek az alkalmak megkövetelik. A fekete, csipkebetétes blúzokat imádom de az ilyen világos színű, sztereotipikus irodai blúzokkal ki lehet kergetni a világból, érdekes ez :D
2023. aug. 15. 13:13
 7/11 A kérdező kommentje:
#6: Tényleg érdekes hozzáállásod van. Hisz a színétől nem lesz más viselni, mégis az egyik tetszik, a másik nem. De nincs ezzel baj. A szín nem tetszik valószínűleg, és ennyi. ^^
2023. aug. 15. 13:24
 8/11 Metionin ***** válasza:
Valóban, a világos színű dolgokat nem szeretem, nem is áll jól.
2023. aug. 15. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Lagziban voltam.Egy rózsaszín,virág mintás ruha,harisnya,magassarkú vokt rajtam vacsora utánig.Utána egy barna nadrág,vékony hosszujju selymes anyagú felsővel és blézer.De szabadtéri lagzi volt,ezért egy óra mulva hazamentem,vissza fettem a harisyát,másik felső pulcsi fekete dzseki.
2023. aug. 15. 15:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Házibuliban, fehér hosszú ujjú pamut slim ing, sötétkék csokornyakkendő,, barna slim nadrággal. Egész éjjel, nyakkendő nem folyamatosan de közbe visszavettem.
2023. aug. 15. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!