Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez az új vicces divat?

Mi ez az új vicces divat?

Figyelt kérdés

Hogy fiatal lányok fevesznek egy vádli középig felérő hosszú nike zoknit rövidnadrághoz? )))

Először 2 éve láttam ukrán vendégmunki csajoknál ezt a módit, és meg is mosolyogtam majd gondoltam hogy oké fázik a lábuk és a praktikum felülírja azt hogy mennyire esztétika elleni merénylet ez a megjelenés...és proli.

De mára ez rendesen egy divat lett és mindenhol ezt látom.

Rövidnadrág, vagy feszülős streccs naci a nőn és egy félhosszú nike zoknival 😂

2023. aug. 11. 21:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Vendégmunki...grat, te is újítod a magyar nyelvet rendesen...
2023. aug. 11. 21:18
 2/15 anonim válasza:
21%
Önreklám is reklám. Nekem munkatársam hordta mindenhez a hosszú zoknit, edzőként dolgozott másodállásban. Bent azt mutatta, hogy szegény, irigy volt egy egyszerű ebédre, emellett enervált tulajdonságokat mutatott. Mikor kikerült a munkahelyről, akkor felvágott a pénzével, sportos lett, aztán a tv-be is őt adták a napokban. Nehéz eldönteni, hogy kik vagyunk.
2023. aug. 11. 21:23
 3/15 A kérdező kommentje:
De olyat is látok minden nap, hogy hosszú leggings pl fekete....és erre van ráhúzva a fehér/színes félhosszú zokni 😁
2023. aug. 11. 21:36
 4/15 anonim válasza:
83%
Egészségükre! Egy ebéd vetekszik egy zokni árával.
2023. aug. 11. 21:44
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
Jo az 😊 mindig van vmi. Vans, nike sb meg hasonlo deszkas csukakkal egyutt terjedt el. Mindenkinek mas az izlese.. szerencsere
2023. aug. 11. 21:50
 6/15 A kérdező kommentje:

Jó persze...csak vicces ez fiatal szép nőkön)

Mert eddig kisgyerekeken lattam ezt, ők szoktak így öltözni hogy pl félhosszú zokni szandállal...meg a 70 feletti papáknál volt ez eddig alap.

2023. aug. 11. 21:58
 7/15 anonim ***** válasza:

6.

Ebből is látszik, hogy a 70 feletti papák diktálják a divatot.

2023. aug. 11. 22:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Még fiatalka vagy. Minden visszatér.
2023. aug. 11. 23:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Csúnya dagadt nőkön is nevetnél.
2023. aug. 11. 23:59
 10/15 hosszúhajú ***** válasza:
89%
ez a vicces divat nem más mint a divat körforgása ugyanis az én gyerekkoromban ez divat volt. most visszajön. 47.
2023. aug. 12. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!