Milyen kalapot érdemes hordanom? (és milyet nem) F
180cm kb 70 kg hosszúkásabb arcú (vagy fejalakú) adottsággal rendelkezem. Nincs különösebben márkáns orrom vagy fülem.
Ilyen adottságokkal milyen típusok ajánlottak? (és kerülendőek)
Érdekesnek találom azt a típust, amit a Figyelők viselnek a Rejtély (Fringe) című sorozatban, csak nem tudom mi a neve annak a típusnak, de az ötvenes években volt népszerű. Igazából nem gond ha kicsit "bácsis" stílusú. Amúgy is szeretek idősebbnek tűnni.
Nem kell egyből arra gondolni, hogy Magyarországon élek. Van azon kívül is élet (sőt!)
De rendkívül hasznos volt a válaszod. Elképzelni se tudtam volna nagyobb segítséget.
Hát nem tudom. De itt, ahol jelenleg élek itt sokan viselnek kalapot (egyesek ráadásul ilyen széles karimás panama stílusút). Nem azt mondom, hogy nagyon gyakori, de mindenképpen a mindennapi utcakép része. Szóval szerintem nem lógnék ki annyira a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!