Ebben a hideg esős időben vastag őszi dzsekit felvennétek?
Figyelt kérdés
Délelőtt majd megfagytam kardigánban bőrdzsekiben, úgy gondolom, hogy délután melegebb kabit veszek fel. Egy ilyesmi [link] pirosat gondoltam. 18/l2023. aug. 7. 13:29
1/9 anonim válasza:
Vedd fel ha ugy èrzed. Engem ma kb bolondnak nèzett mindenki dzsekiben, de lesz@rom, fàzok ès kèsz.
2/9 anonim válasza:
Tegnap én is hasonlóban mászkáltam, kit érdekel, ha cserébe nem fagyok szét?
4/9 anonim válasza:
Időjárásnak megfelelően öltözködünk, ennyi erővel a sarkkutató is vegyen fel pólót meg rövidnadrágot, mert a naptárra az van írva, hogy augusztus.
5/9 anonim válasza:
Azt vegyél fel amit akarsz és amiben nem fázol. 3-assal egyetértve nekem is ez a tökéletes idő, én pólóban vagyok ilyenkor is. Kinek milyen a hőérzete, ki mennyire fázós.
6/9 hosszúhajú válasza:
ebbe a hülye időbe nem ciki semmi, mert október van, vedd fel ne fázz meg.
7/9 hosszúhajú válasza:
úgy értem hogy az időjárás októberi, tudom hogy augusztus van...
8/9 anonim válasza:
Ha ennyire fázós vagy, vedd fel nyugodtan! Csak mellékesen: télen mi lesz veled?! :O
Akkora zimankó szerintem nincs. Én tegnap is rövidgatyában és pólóban voltam. Végre kellemes hőmérsékletű idő lett, nem ömlött rólam a víz.
9/9 hosszúhajú válasza:
8. télre felkészül a szervezet, mert folyamatosság van. de most 15 fokot esett vissza tök hirtelen és ezt nem tudja hova tenni a szervezet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!