Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túl sok kabátom lenne?

Túl sok kabátom lenne?

Figyelt kérdés

-4 farmerkabát (2 farmerkék, 1 fekete, 1 rózsaszín)

-2 fekete műbőr kabát

-1 művelúr rózsaszín

-1 igazi velúrbőr barna

-4 térdig érő szövetkabát (fekete, bézs, rózsaszín, piros)

-1 fenék alá érő fekete szövetkabát

-1 lábszárközépig érő fekete szövetkabát

-2 bokáig érő szövetkabát (fehér, szürke)

-1 tavaszi lila széldzseki

-1 igazi bundás, művelúr télikabát (barna, térd alá ér)

-1 vékonyabb pufi, fekete télikabát, térd alá érő

-1 derékig érő meleg télikabát, piros

-2 fenék alá érő meleg télikabát (fekete, sötétbarna)

2023. aug. 7. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Sok, de ha mindegyiket hordod rendszeresen, akkor rendben. Viszont ha csak állnak a szekrényben, akkor csak a helyet foglalják.
2023. aug. 7. 12:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Hordom őket az az igazság.
2023. aug. 7. 12:13
 3/5 Metionin ***** válasza:
Nekem nagyon sok lenne de ha te kihasználod, akkor miért ne. Jobban belegondolva nekem már csak azért is van jóval kevesebb, mert szinte csak feketét hordok, így értelemszerűen kabátom sincs csak azért több egy fajtából, hogy más színű legyen, inkább az anyag és a vastagság köztük a különbség.
2023. aug. 7. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha hordod nem sok. Amúgy hol tárolsz ennyi cuccot? Nekem fele ennyi sincs, de egy külön szekrényt elfoglalnak az őszi-téli kabátjaim és alig tudom már visszatuszkolni ha kivettem valamelyiket
2023. aug. 7. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Szekrényem+a bátyám már elköltözött itthonról és az ő szekrénye. ez 2x2 akasztós szekrényt jelent+1 komód
2023. aug. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!