A kabátom belseje szöszöl, van valami praktikátok/tippetek, hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Nem tollkabát, kívül kordbársony, belül valami gyapjúszerű, kb ilyen, mint a lenti linken (de nem ez):
Le kell szöszözni. Van erre kis gép. De neten már láttam, hogy leborotválják.
Ha ez sem segít, akkor kell erre a fehér bélésre egy selyem, műselyem bélést rávarrni, hogy ne jöjjön róla ez a fehér valami. Persze, ez csak akkor jó megoldás, ha csak a hátán van ez a betét, tehát nem az egész ujja ilyen béléses.
3-as válaszoló, ilyesmi gépre gondolsz?:
Eddig úgy tudtam, hogy ez boholytalanításra jó, vagy ezek szerint az ilyen jellegű szöszölésnél is bevethető?
Hm, hát most so-so megszáradt a kabát, de hullatja a szöszöket ugyanúgy :(
A törölközőknél be szokott válni, h magas hőfokon átmosom, és nem szöszöl tovább, viszont erre a kabátra most 30 fok van írva a címkéjén, annál melegebben nem tudom, h meg merjem-e próbálni..? :/ és most látom a címkéjén azt is, h szárítógépbe sem lehet beletenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!