Szoktatok magassarkút hordani önszántatokból?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor, ha muszáj?
Kíváncsi vagyok, mennyire vagyok egyedül azzal, hogy imádom őket, és ha tehetem, magassarkúban vagyok.
2023. aug. 2. 21:19
11/17 anonim válasza:
16 éves korom óta elég sűrűn hordok.
12/17 Metionin válasza:
1 db magassarkúm van, egy vastag kocka sarkú, vastag talpú őszi cipő. Azt szívesen hordom, mert kényelmes és nem lassít le, ha kell, futok is benne. Egyébiránt nem vagyok oda a magassarkúkért, mert idegesít, hogy nem tudok benne a megszokott gyorsaságommal menni.
13/17 anonim válasza:
10-es: magassarkú és magassarkú között hatalmas a különbség. Én nem a 10 cm magas sarkakról beszéltek, én sem olyat hordok (9-es vagyok), hanem a normál 3-4 centis sarkakról (vastag tömb sarkú, nem a vékony).
14/17 anonim válasza:
13-as: amúgy a 3-4 centis sarkak igazából semmit... A legtöbb Tamaris éktalú cipő 4 centi magas. Jó az, nem tagadom, nekem is van olyan pár, de pl. nálam az átlagos sarokmagasság a 9 centi. Ami nem is igazán magas. A 11 centi, az már magasabb, abban lassabban is járok. Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha a 11-est viselem és átváltok hirtelen 9-esre, még az a 9-es sem tűnik hirtelen soknak.
15/17 anonim válasza:
Kb. 5X volt rajtam èletem során, és elmúltam 40.
16/17 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, alapvetően magassarkúban érzem jól magam, és még akkor is felveszem, ha a terep nem a legideálisabb hozzá. Legalább a megjelenésem mellett az egyensúlyérzékemet is fejlesztem. :)
17/17 anonim válasza:
Nekem csak az van, kényelmesnek is találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!