Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok magassarkút hordani...

Szoktatok magassarkút hordani önszántatokból?

Figyelt kérdés

Vagy csak akkor, ha muszáj?

Kíváncsi vagyok, mennyire vagyok egyedül azzal, hogy imádom őket, és ha tehetem, magassarkúban vagyok.

2023. aug. 2. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
16 éves korom óta elég sűrűn hordok.
2023. aug. 3. 11:37
 12/17 Metionin ***** válasza:
95%
1 db magassarkúm van, egy vastag kocka sarkú, vastag talpú őszi cipő. Azt szívesen hordom, mert kényelmes és nem lassít le, ha kell, futok is benne. Egyébiránt nem vagyok oda a magassarkúkért, mert idegesít, hogy nem tudok benne a megszokott gyorsaságommal menni.
2023. aug. 3. 12:46
 13/17 anonim ***** válasza:
10-es: magassarkú és magassarkú között hatalmas a különbség. Én nem a 10 cm magas sarkakról beszéltek, én sem olyat hordok (9-es vagyok), hanem a normál 3-4 centis sarkakról (vastag tömb sarkú, nem a vékony).
2023. aug. 3. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as: amúgy a 3-4 centis sarkak igazából semmit... A legtöbb Tamaris éktalú cipő 4 centi magas. Jó az, nem tagadom, nekem is van olyan pár, de pl. nálam az átlagos sarokmagasság a 9 centi. Ami nem is igazán magas. A 11 centi, az már magasabb, abban lassabban is járok. Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha a 11-est viselem és átváltok hirtelen 9-esre, még az a 9-es sem tűnik hirtelen soknak.
2023. aug. 3. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
Kb. 5X volt rajtam èletem során, és elmúltam 40.
2023. aug. 3. 19:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, alapvetően magassarkúban érzem jól magam, és még akkor is felveszem, ha a terep nem a legideálisabb hozzá. Legalább a megjelenésem mellett az egyensúlyérzékemet is fejlesztem. :)
2023. aug. 8. 00:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az van, kényelmesnek is találom.
2023. szept. 13. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!