Irodai munkára hol találok ruhát?
Figyelt kérdés
Kecskeméten fogok irodai munkában elhelyezkedni,ezelőtt még nem volt,bekéne szereznem egy csomó kifinomultabb ruhát,nincs öltözködési etikett,de nyilván nem is mehetek be egy “picsagatyába”,viszont ahogy nézelődtem,7000 ft-nál kezdődik minden ruhadarab. Hol érdemes szétnézni jobb árakon?illetve milyen ruhadarabokat ajánlotok amit könnyedén belehet illeszteni bármilyen felső mellé stb. ?2023. aug. 2. 10:14
1/3 anonim válasza:
Ami olcsóbb elegánsabb, de nem a legjobb minőség a new yorker. A malom centerben van egy üzletük.
2/3 anonim válasza:
Én H&M-ben szoktam venni ilyen ruhákat. Nagyon jó ingek, blúzok vannak (sőt, azok csak onnan vannak nekem), és nadrágot is sokszor ki lehet fogni jókat. Régen Orsayben vásároltam, de ugye az már sajnos nincs. Illetve ahogy az 1-es is írta, New Yorkerben is vannak ilyen stílusú ruhák, meg a Zarát érdemes még megnézni.
3/3 Metionin válasza:
Nem tudom, hogy állsz a turival de a Háda tele van jobbnál jobb alapdarabokkal. Darabárasban csomó címkés dolog van. Ha nincs konkrét dresscode, vegyél pár egyszerű egyberuhát, egy ceruzaszoknyát, pár blúzt vagy egyszerű felsőt kombinálható színekben és kész. Egy blúzt meg blézert ha felveszel egy sima nem szakadt egyszerű farmerral, már az is okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!