Sheinről érdemes sok ruhát egyszerre rendelni?
Függ a kiszállítási ideje pl hogy mennyit rendelsz? Olvastam hogy van hogy külön viszik ki a csomagokat mert pl nincs egy helyen?
Ti volt már hogy nagy adaggal rendeltetek és úgy is egyszerűen mentek a dolgok? Nem tudom merjek-e. Már lassan egy féléve nézegetem a dolgokat és rendelnék nyári-téli cuccokat, ruhákat, kiegészítőket is és nem csak én de a testvérem is. Így elég nagy adag összegyűlne.
A lányaim szoktak rendelni.
Mindig keveset rendelnek egyszerre.Nálunk hozza a futár felakasztja a kapura és kész.Viszonylag normális helyen lakunk,de akkor is ,bárki leakaszthatja,èszre se vennénk.
Úgyhogy nem mernek egyszerre sokat.
Megéri rendelni szerintem, vannak minőségi termékeik is a sheinnek. A kiszállítás már egyre gyorsabb, van hogy 2 csomagba küldik, most legutobb nekem a nővérem rendelt születésnapi ajándékként, holnap jön az egyik csomag, szerdán a 2.😄
Nem ez az első rendelés, volt több, érdemes onnan vásárolni, én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!