Hogyan szeressem meg a színeket?
Úgy érzem, hogy nekem, legalábbis felsőruházatban ami az arcomhoz közel van, csak a fekete, fehér, szürke, halvány pasztell rózsaszín és a bézs szín áll jól. Pirostól, pinktől, kéktől, zöldtől kifutok a világból és csúnyának érzem benne magam. Főleg ha neon a színük.
Szőke hajam, zöld szemem és világos bőröm van.
Amúgy én szeretem a letisztult színeket, de néha unalmasnak érzem őket.
Akkor viszont sanszosabb, hogy nyár vagy.
A tél egy sötét és élénk típus, a nyár meg egy világosabb és tompa, hamvas.
A télnek soha nem lesznek jók a pasztell színek, míg a nyárnak az élénk színek nem lesznek jók soha.
Amit nem értek, ha nem szereted az élénkebb szineket, nem állnak jól, akkor miért akarod megszerettetni ezeket magaddal???
Azt hordjad, amivel jól érzed magad, akkor lesz pozitív kisugárzásod, ha magadra eröltetsz mást, akkor mindig görcsösen fogsz benne viselkedni
Nem kell, hogy egy egész ruhadarab élénk színű legyen rajtad! Lehet a pasztell ruházat mellett egy élénk színű karkötő, táska,vagy kendő, vagy akár egy fülbevaló.
Nagyon csinos és elegáns, amikor egy alapvetően visszafogott szettet feldobnak egy-egy kirívó részlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!