Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan szeressem meg a színeket?

Hogyan szeressem meg a színeket?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy nekem, legalábbis felsőruházatban ami az arcomhoz közel van, csak a fekete, fehér, szürke, halvány pasztell rózsaszín és a bézs szín áll jól. Pirostól, pinktől, kéktől, zöldtől kifutok a világból és csúnyának érzem benne magam. Főleg ha neon a színük.

Szőke hajam, zöld szemem és világos bőröm van.

Amúgy én szeretem a letisztult színeket, de néha unalmasnak érzem őket.

2023. júl. 28. 04:36
 1/7 hosszúhajú ***** válasza:
100%
nem nagyon értek ezekhez az évszak típusokhoz, de talán azért nem szereted a színeket, mert látod hogy nm állnak olyan jól mint ezek, mert olyan évszak típus vagy. nem nyár típus vagy? mert nekünk eleve a pasztel cuccok mennek jobban., ha uncsinak érzed, feldobod egy kendővel vagy színes pasztel lánccal. talán azért látod benne magad csúnyának mert ösztönösen ráérzed hogy mi a neked megfelelő árnyalat.
2023. júl. 28. 04:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyár vagy tél vagyok, az biztos, de nem igazán tudom belőni, hogy melyik. Amúgy a szőke hajam festett, eredetileg seszínű, világosbarna-sötétszőke.
2023. júl. 28. 05:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor viszont sanszosabb, hogy nyár vagy.

A tél egy sötét és élénk típus, a nyár meg egy világosabb és tompa, hamvas.

A télnek soha nem lesznek jók a pasztell színek, míg a nyárnak az élénk színek nem lesznek jók soha.

2023. júl. 28. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit nem értek, ha nem szereted az élénkebb szineket, nem állnak jól, akkor miért akarod megszerettetni ezeket magaddal???

Azt hordjad, amivel jól érzed magad, akkor lesz pozitív kisugárzásod, ha magadra eröltetsz mást, akkor mindig görcsösen fogsz benne viselkedni

2023. júl. 28. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy egy egész ruhadarab élénk színű legyen rajtad! Lehet a pasztell ruházat mellett egy élénk színű karkötő, táska,vagy kendő, vagy akár egy fülbevaló.

Nagyon csinos és elegáns, amikor egy alapvetően visszafogott szettet feldobnak egy-egy kirívó részlettel.

2023. júl. 28. 08:16
 6/7 Metionin ***** válasza:
Miért kéne megszeretni, ha nem tetszik? Nekem pl. sok élénk szín jól állna de rá se bírok nézni, feketét hordok. Mégis miért vennék fel egy olyan színt, amiben nem érzem jól magam akkor sem, ha szín-ügyileg jól áll?
2023. júl. 28. 09:49
 7/7 hosszúhajú ***** válasza:
0%
az kizárt hogy tél vagy. a tél típus hófehérke. sötét haj, fekete, világos bőr, szóval kontrasztos.
2023. júl. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!