Aki kedveli a szürkét, ilyen színű pólót visel, szürke a profilképe, miközben esetleg pont egy meghitt jelenetet ábrázol, stb. csak én gondolom úgy, hogy ez a belső szomorúság, egyhangúság színe, jelképe, kifejeződése?
Figyelt kérdés
2023. júl. 27. 07:33
1/5 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen nem munkaruhára értem.
2023. júl. 27. 07:41
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy csak te gondolod-e úgy, de nekem a szürke az egyik kedvenc színem, a babakocsink is szürke az ágyneműnk is, de nem érzem magam szomorúnak. Egyszerűen csak egy jó kis szín, ami sok mindenhez passzol, jól kombinálható, mégsem fekete, ami már “gyászos” vagy éppen túl elegáns, de nem is fehér ami meg pl. gyorsan koszolódik. :D
3/5 anonim válasza:
Nem összemosható, nekem eléggé komoly belső gondom van 2021. év elejétől és mégis különböző színeket hordok.
4/5 anonim válasza:
A szürke egy semleges szín. Nekem most szürke kanapém lesz, amihez bármilyen más színt hozzá tudok tenni mondjuk kanapévédőnek, díszpárnának, nem lóg ki a többi, már meglévő bútortól csak a színe miatt. Voltak más színek is, de azok nagyon kötöttek, hogy milyen színekkel párosíthatók, és nem passzoltak a szoba színvilágához, túl giccses lett volna.
5/5 anonim válasza:
Nem függ össze ez a két dolog egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!